• Головна
  • Обізвала ветерана "конченим інвалідом": на Київщині звільнили поліціянтку
16:27, 28 серпня

Обізвала ветерана "конченим інвалідом": на Київщині звільнили поліціянтку

Обізвала ветерана "конченим інвалідом": на Київщині звільнили поліціянтку

У Київській області за результатами службового розслідування звільнили поліціянтку, яка образила ветерана. Вона назвала його "конченим інвалідом" після зауваження щодо порушення правил паркування.

Про звільнення жінки повідомила пресслужба поліції.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Конфлікт стався у Києві 14 серпня на парковці біля гіпермаркету "Епіцентр". Водієм авто, якому зробив зауваження ветеран, був чоловік інспекторки.

Як повідомляє поліція, подія сталася 14 серпня близько 15:00 на парковці у одному з гіпермаркетів Києва. Причиною конфлікту між місцевим мешканцем та працівницею поліції стало паркування автомобіля на місці для осіб з інвалідністю.

За словами ветерана, при від’їзді із одного із торговельних центрів він побачив, як водій Toyota Camry вирішив припаркуватися на місці для осіб з інвалідністю без вагомої причини. Чоловік підійшов, щоб запитати, чи подарувати водієві відповідну наліпку для машини, якщо той має на неї право.

Ця пані назвала мене “конченим інвалідом” тільки за те, що я запитав її чоловіка, чи потрібна йому наліпка… Знаючи, що я поранений і маю групу інвалідності, сказала: “Ох*їли. Думають, якщо приїхали з передка, то їм все можна”, – розповів ветеран.

За результатами службового розслідування поліціянтку звільнили з посади.

Правоохоронці також надіслали матеріали щодо водія до Патрульної поліції Києва. Патрульні мають розглянути питання щодо адміністративної відповідальності за порушення правил паркування.

Раніше ми розповідали про те, що у Дарницькому районі столиці стався жорстокий напад на 35-річного чоловіка. За даними поліції, підозрюваним у злочині є 21-річний брат потерпілого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #скандал #сварка #звільнення #поліціянтка #ветеран
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...