• Головна
  • Як вуличні захисні ролети заощаджують ваші гроші
Новини компаній
17:00, 28 серпня
Надійне джерело

Як вуличні захисні ролети заощаджують ваші гроші

Новини компаній
Як вуличні захисні ролети заощаджують ваші гроші

Переваги захисних ролет на вікна та двері

Зовнішні захисні ролети стали невід'ємною частиною багатьох будинків. З часом мало що з домашнього оздоблення може бути настільки корисним для власників будинків, як зовнішні рольставні. На додаток до очевидного естетичного вигляду захисних ролет, є й інші приховані переваги. Це менш очевидні переваги захисних ролет, які забезпечують вирішення таких складних проблем, як скорочення витрат на утримання будинку. Захисні ролети допомагають власникам будинків заощаджувати гроші простими, але ефективними способами. Тож як ролетні системи допомагають заощаджувати гроші?

1. Зберігають тепло

Щозими українцям доводиться мати справу з високими рахунками за опалення. Використання електроенергії для опалення може бути дуже витратним, враховуючи дефіцит в системі і підвищенні тарифи. Саме тут на допомогу приходять захисні ролети, які рятують ситуацію найпростішим способом, який тільки можна придумати. Зовнішні ролети допоможуть вам зберегти тепло у вашому домі. На щастя для домовласників, за допомогою захисних ролет ви можете зберегти значну кількість тепла в будинку без необхідності залишати опалення ввімкненим, поки вас немає вдома. Те ж саме стосується і гаражних отворів. Прості ворота з металевих пластин не дадуть потрібного рівня теплоізоляції приміщення. Саме тому наші клієнти обирать ролетні ворота. Ролетні системи для воріт також купують і за їх привабливий вигляд та зручність у користуванні.

2. Регулюють температуру в будинку

Те ж саме стосується і спекотних літніх днів. Коли сонце яскраво світить крізь вікна, у вашій оселі зазвичай швидко стає спекотно. Кондиціонери допомагають регулювати температуру в приміщенні. Однак, через зовнішню спеку, будинки все одно нагріваються, незважаючи на кондиціонер. Оберіть та встановіть рольставні на вікна, щоб утримати прохолоду у приміщенні. З зачиненими захисними ролетами ваш будинок буде нагріватися менше та охолоджуватися і з меншим споживанням електроенергії. Наші захисні ролети діють як своєрідний регулятор температури.

Як правильно вибрати захисні ролети?

При виборі захисних ролет для теплоізоляції бажано обирати ролети з високим коефіцієнтом опору теплопередачі з пінонаповненого профілю. Чим товщі ламелі будуть використані при купівлі ролетної системи – тим краща теплоізоляція буде. З правильними ролетами, ваші одноразові витрати на зовнішні ролети заощадять вам кошти за електроенергію та опалення впродовж років.

Зробіть розумну покупку ролетних систем компанії Магніта

Захисні ролети пропонують власникам будинків простий і ефективний спосіб скоротити витрати і заощадити гроші. Їх функціональність і краса - чудова пропозиція для власників будинків та квартир. Заощаджуйте свої гроші, придбайте ролети для захисту вже зараз!

Якщо ви розглядаєте можливість встановлення ролет для вашого будинку, будь ласка, обговоріть варіанти з нашою командою експертів за телефоном: (067) 631-38-23.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вікна #двері #ролети #захисні ролети #Магніта
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...