• Головна
  • Сучасний дизайн інтер'єру: ТОП змін у погляді на естетику
Новини компаній
17:00, 27 серпня

Сучасний дизайн інтер'єру: ТОП змін у погляді на естетику

Новини компаній

Ким продиктовані найактуальніші тренди в оформленні інтер'єру? Іменитими дизайнерами? Не обов'язково. Сучасний дизайн інтер'єру завжди створюються в першу чергу для комфортного проживання. Воно має стати привабливим для власників житла або комерційних об'єктів, які регулярно приймають відвідувачів. Поговоримо про найцікавіші тенденції, що стрімко набирають обертів, сучасні погляди на естетику, комфорт та функціональність.

Колірна гама

Сучасний дизайн інтер'єру: ТОП змін у погляді на естетику, фото-1

Нейтральні та холодні відтінки досі залишаються пріоритетними у виборі оздоблення. Зазвичай люди прагнуть бачити своє помешкання світлим та сонячним. Теплі світлі пастельні тони надають приміщенню затишку та позитивно впливають на мешканців. Дизайн інтер'єру виконаний у теплій гамі візуально сприймається більш природно. Темніші та насичені кольори мінімізуються, та використовуються у вигляді невеликих акцентів.

Не існує модних (трендових) відтінків, а лише правильне поєднання та взаємно доповнення їх в приміщенні. Виваженість та обмежене тональне співвідношення в одній кімнаті стане запорукою вдалого дизайнерського рішення. Візуалізація та реалізація затишного середовища, приємної теплої атмосфери - основна задача при створенні сучасного дизайну інтер'єру від Craftart.

Курс на екологічність та прості форми

Сучасний дизайн інтер'єру: ТОП змін у погляді на естетику, фото-2

Використання екологічних матеріалів в оздобленні сягнув апогею. Бажання підкреслити нерозривний зв'язок людини та природи диктує моду на оздоблення натуральними матеріалами, та залучення енергоефективного освітлення в інтер'єрі. Присутність природної текстури дерева на фоні ідеально рівних фарбованих стін надаватимуть шарму інтер'єру в скандинавському стилі та Лофт студії.

Особливе місце займає сучасна квартира в стилі мінімалізм. Обмежена строга колірна гама у 2-3 відтінках плюс максимально зручні меблі у вільному просторі буде мати попит у молоді. Щоб житло не було надто сірим додають яскраві ефектні акценти. Варто відвести місце для живих рослин та декоративної кераміки та скла. Природні мотиви в дизайні сприяють позитивному сприйняттю оточення.

Мультифункціональність

Сучасний дизайн інтер'єру: ТОП змін у погляді на естетику, фото-3

Сучасні інтер'єри чудово адаптуються під потреби мешканців житла. Правильний вибір меблів допоможе ефективно використати кожен сантиметр корисної площі. Наприклад:

  • встановлюється кухонний острів, який комбінує робочу зону та обідній стіл;

  • для вітальні обирається розкладний великий диван.

  • надається перевага столам-трансформерам.

Поєднання фактур

Чудово поєднуються декоративна штукатурка або імітація цегляної кладки з гладкими поверхнями стін. Не поступається позицією деревина. Вона використовується в різноманітних варіаціях - як суцільні панелі, рейки, балки. В моді також розсувні металеві конструкції, вітражне скло. Підлогу в прохідних приміщеннях та на кухні переважно вкладають плиткою, керамогранітом. В просторих квартирах студіях відділяються зональним принципом: кухонна - плиткою, вітальня - ламінатом, паркетною дошкою. Вдала комбінація текстури та кольору забезпечить сучасний ефектний вигляд в кімнаті.

Як створити ексклюзивний трендовий інтер'єр

Для стильного оформлення сучасного інтер'єру квартири, будинку, кафе чи будь-якого іншого комерційного об'єкта, зверніться у студію дизайну Craftart у Львові (сайт - https://craftart.com.ua/).

Допоможемо визначитись зі стилем та колірною гамою. Створимо реалістичну візуалізацію та пакет усіх робочих креслень. Врахуємо всі ваші побажання, розробимо унікальний дизайн інтер'єру та забезпечимо його реалізацію. Ми вміємо втілювати мрії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...