• Головна
  • Крафтова виноробня Biologist – чудове місце для тих, хто обожнює вино
Новини компаній
11:00, 27 серпня

Крафтова виноробня Biologist – чудове місце для тих, хто обожнює вино

Новини компаній
Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-1

У вас в сім'ї є справжні поціновувачі вина? Шукаєте чудовий подарунок до якоїсь знаменної події? Хотіли б приємно вразити кохану людину або ж когось із ваших близьких? В такому разі не обов'язково відправлятися у перший ліпший магазин вина, де є великий асортимент вин на будь-які смакові вподобання та фінансові можливості. Маємо для вас дещо кращу за цей банальний варіант пропозицію.

Сьогодні пропонуємо трохи ближче ознайомитися із можливістю завітати на екскурсію у відому в Києві крафтову виноробню Biologist. Ну що ж, далі про все по порядку.

Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-2

Що варто знати про виноробню Biologist?

Територія цієї виноробні справді захоплює і вражає. Тут є затишний будиночок з терасою, що розташований на березі неймовірно красивого озера. Саме тут для вас радо проведуть дегустацію, а уже потім екскурсію до виноградних плантацій, яких тут більш як гектар. Сюди варто потрапити не лише тому, що в Biologist вам запропонують дегустацію неймовірних вин, а й задля того аби насолодитися красою зелених схилів, що вкриті терасами з неозорими виноградниками. Тільки уявіть собі, така краса розташована всього лише за якихось п'ятнадцять кілометрі від столиці.

Та й це не все, адже щороку фахівцями виноробні виготовляються близько 40 тисяч пляшок вина більш як 27 видів. Завдяки цьому поціновувачі зможуть з легкістю знайти для себе щось унікальне та особливе. У колекції вин Biologist виномани знайдуть:

  • Марево вино, яке робиться раз на 3 роки;
  • Першотвір перше біодинамічне вино з Київщини;
  • Одеський чорний;
  • Ренесанс;
  • Сухолиманський;
  • Рислінг і Шардоне;
  • Розе, оранжі та ін.
Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-3

Кожне з цих вин має свою історію, яку точно варто почути. Наприклад, Пет-Нат – особливий вид ігристих вин, що його в Biologist уміло створюють за унікальною технологією, котрій більш як дві тисячі років. До речі, 2019-го року Biologist спромігся стати першою на Наддніпрянщині ліцензованою виноробнею, а минулоріч взагалі отримав сертифікат органічного виробника. Тому впевнено можемо сказати, що тут виготовляють найкраще біодинамічне вино.

Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-4

Якщо ви шукали безпрограшний варіант ідеального вечора, який запам'ятається вам та вашій близькій людині, тоді вам точно варто завітати на дегустацію в Biologist. Саме тут ви зможете сповна зануритися у світ виноробства, отримавши відповіді на всі питання про вино, які цікавили, але залишилися без відповіді.

Протягом дегустації вас буде супроводжувати співвласник Biologist, Ігор Петренко. Він розповість захоплюючі історії, поділиться секретами виноробства і відповість на будь-які ваші питання про вино, роблячи ваш досвід ще більш пізнавальним і цікавим. Вам було цікаво, чим саме робота винороба схожа на роботу пожежника? Давно шукали відповідь на те, чим же органічне вино відмінне від звичайного? Хочете дізнатися як зміна клімату може впливати на смак винограду та де взагалі у світі п'ють Biologist? Відповіді на ці всі питання ви знайдете під час дегустації вин на виноробні Biologist.

Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-5

Інші переваги дегустації вин Biologist

Окрім можливості продегустувати одні з найсмачніших та справді шикарних вин, а також дізнатися відповіді на всі ті питання, які вас давно цікавили, у вас також буде можливість насолодитися чудовими краєвидами та зробити безліч фото на терасах заповідного урочища Кирикове, інстаграмість якого зашкалює.

До слова, на вас чекає дегустація з чудовими винами та повноцінна вечеря, яка включає не тільки вишукані закуски, але й найсмачніші українські сири. Особливого шарму додадуть страви, які дбайливо приготують у відкритій печі прямо на терасі. Насолода смаком і ароматом вина, цікаві розмови та смачні страви зроблять ваш вечір незабутнім.

Щоб забронювати екскурсію, телефонуйте за номером: +38050 050 12 07.

Адреса с.Лісники, вул.Гайова,7

biologist.com.ua

Крафтова виноробня Biologist – чудове  місце для тих, хто обожнює вино, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дегустація вина Київ #винна дегустація #екскурсія на виноробню #Лісники виноробня #Biologist дегустація #куди піти Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...