• Головна
  • Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком
11:05, 27 серпня

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком

Багато зборів на засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) натякають: всі ми нарешті зрозуміли важливість цього напрямку воєнного мистецтва. Що ж, тепер треба навчитись все це правильно розуміти. А може, й застосовувати.

Де ж дадуть настільки глибокі знання про РЕБ та військовий зв'язок, як всі ми вчили абетку ППО торік? Редакція 44.ua має п'ять свіжих пропозицій.

Global Drone Academy

Тут є окремий курс, спрямований не лише на роботу з засобами РЕБ, але й на радіоелектронну розвідку (РЕР). Дуже часто ці речі між собою плутають, вважаючи мало не одним і тим самим. Втім, це не так. Тож тут вас навчать, як мінімум, це не плутати.

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком, фото-1, Фото: European Security & Defence

Фото: European Security & Defence

З плюсів є те, що ви отримаєте так звані "нальоти". Тобто нальотну практику. Це дуже важливо, особливо якщо ви вирішите піти до війська та вже матимете гідне підтвердження своїх реальних можливостей.

Контакти: +38(080)0800809.

"Крук"

Цей пункт ми додаємо не стільки на противагу попередньому, скільки в доповнення до нього. Річ у тім, що війна завжди діє сучасними методами, і тому РЕБ працюють не голіруч: є певні осередки, інструменти, навіть екосистеми.

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком, фото-2, Фото: Army Technology

Фото: Army Technology

Щоб ми зайвого не наговорили, "Крук" навчає дронщиків та, в тому числі, викладає їм ось ці прості дисципліни. І нехай слово "Кропива" означає для вас не лише рослину з пекучим листячком.

Контакти: [email protected].

"Інфозахист"

Пеленгування, радіорозвідка, ази роботи з сигналом чи його подавленням. Якщо ви дійсно цікавитесь РЕБ та хочете якнайбільше ефективності в цьому напрямку - дуже доречним буде візит до команди "Інфозахисту".

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком, фото-3, Фото: Міністерство оборони Великої Британії

Фото: Міністерство оборони Великої Британії

Курси там є різні, на будь-який смак. Але, в тому числі, і потрібні вам - про РЕР, РЕБ та базові речі сучасного зв'язківця. Це на Берестейці, тож і від метро не так далеко буде! А коли довчитесь, там і вакансії також є…

Контакти: +38(073)3330450.

"Боривітер"

Звісно, цю школу ми вже рекомендували любителям дронів, але курс "Основи військового зв'язку" абсолютно важливий і за іншими напрямками. Навіть якщо ви найкращий у світі фахівець РЕБ, завжди треба актуалізувати знання. А якщо поки що не найкращий (але ми у вас віримо) - ласкаво просимо.

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком, фото-4, Фото: Military Embedded Systems

Фото: Military Embedded Systems

До речі, якщо буде час, також радимо пройти військову топографію. При роботі РЕБ далеко не остання річ, яка може виявитись буквально на вагу золота.

Контакти: [email protected].

Третя штурмова (так, там теж є)

Легендарна українська бригада - це не лише про штурм, автомат у руках та драйв на максимум. Це і команда професіоналів, які все це забезпечують. Кожен у своїй галузі. А оскільки в армії завжди є попит на новачків, Третя штурмова має навіть курс "Основи радіозв'язку".

На заняттях відбуватиметься розбір та вивчення основних видів зв’язку, зокрема військових систем зв’язку, які впроваджені в 3 ОШБр. Крім того, вивчатимеш особливості роботи засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) та радіоелектронної розвідки (РЕР).

Глушим дрони, є зв'язок! ТОП-5 шкіл Києва, які навчать роботі з РЕБ та зв'язком, фото-5, Фото: Defense-Aerospace

Фото: Defense-Aerospace

Що важливо: на відміну від попередніх пропозицій, "Трійка" не просто вчить звичайним методикам. Вона буквально дозволяє вивчити ті системи, які вже працюють на її ділянках фронту. Тобто ця теорія може реально знадобитись.

Контакти: +38(068)4308002.

Нагагаємо, раніше ми розповідали про ТОП-5 курсів, де у Києві навчать дронщиків.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #освіта #армія #ЗСУ #мобілізація #топ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...