• Головна
  • Київський ТЦК планує відремонтувати підвал за 6 000 000 гривень: що відомо
10:31, 24 серпня

Київський ТЦК планує відремонтувати підвал за 6 000 000 гривень: що відомо

Київський ТЦК планує відремонтувати підвал за 6 000 000 гривень: що відомо

Київський міський територіальний центр комплектування планує провести капітальний ремонт укриття в підвальному приміщенні будівлі. На ці роботи планується витратити 6 мільйонів гривень. За планом, ремонт мають завершити до кінця грудня 2024 року.

Про це свідчить тендер, опублікований на платформі Prozorro.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Ремонтні роботи будуть проводитися в укритті, що знаходиться на вулиці Парково-Сирецька, 19, де розташований збірний пункт Шевченківського району. Підрядника для виконання робіт оберуть за результатами аукціону, який відбудеться 30 серпня.

Підрядник має провести капітальний ремонт стін, стелі, підлоги, замінити сантехніку, встановити водонагрівачі та провести гідроізоляційні роботи. Також оновлять системи водопостачання, каналізації, вентиляції та пожежної сигналізації. Загалом заплановано виконання 173 видів робіт.

Під час виконання робіт підрядник зобов’язаний дотримуватися правил техніки безпеки, протипожежних заходів та інших вимог, зазначених у договорі, а також регулярно звітувати перед замовником про хід виконання робіт.

Раніше ми писали про те, що Головне управління Національної поліції у місті Києві оголосило тендер на придбання спеціальних ноутбуків захищених від зовнішнього впливу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ремонт #підвал #ТЦК #тендер #укриття #ремонтні роботи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...