• Головна
  • Вчись там, де зручно: Онлайн-школа "Альтернатива"
Новини компаній
09:00, 26 серпня

Вчись там, де зручно: Онлайн-школа "Альтернатива"

Новини компаній
Онлайн-школа «Альтернатива»

Онлайн-школа «Альтернатива»

Уявіть школу, де учень сам обирає темп навчання, а всі уроки представлені у цікавому та сучасному відеоформаті, після перегляду яких є можливість перевірити знання. Уявіть школу, в якій немає місця булінгу та упередженого ставлення від викладачів.

Все це і більше вміщує у собі Онлайн-школа «Альтернатива». Це дистанційна школа з отриманням повної загальної середньої освіти з 1 до 11 класу та видачею документів державного зразка.

Понад 8 років школа створює освітній простір, де кожен учень може розкрити свій потенціал. «Альтернатива» пропонує не просто уроки, а захопливу подорож у світ знань.

Кожен урок маленька пригода: яскраві відео студійного формату, а також унікальні авторські альтернативні уроки, зняті в незвичних локаціях з використанням динамічного монтажу. Таким чином учень ознайомлюється не лише з навчальною програмою, а й пізнає цікаві факти про видатні місця, вивчає історію та всебічно розвивається. Також до кожного уроку передбачений детальний конспект та різноманітні завдання: від класичних тестів до творчих проєктів.

Гнучкий графік – розширені горизонти для нового: все навчання відбувається виключно онлайн, а на перегляд уроків і виконання домашніх робіт учень має цілий тиждень. Це дає можливість поєднувати школу та хобі та самостійно обирати зручний для себе темп навчання.

Постійна підтримка: вчителі Онлайн-школи «Альтернатива» завжди готові допомогти. Персональні чати з кожним викладачем та онлайн-консультації дають змогу кожному учню прокомунікувати всі питання та ніколи не залишатися наодинці зі складнощами у навчанні.

Ігровий підхід: школа має унікальну авторську методику заохочення у навчанні. Протягом навчального року учень має можливість отримати ачівки за досягнення у навчанні та безплатно виграти від школи матеріальні подарунки, наприклад, планшет, домашній проєктор, рюкзак тощо.

Розвиток і вдосконалення: школа постійно працює над покращенням якості матеріалів. Крім традиційних уроків, «Альтернатива» створює авторські курси, проводить конкурси у соцмережах та безплатно готує своїх учнів до НМТ.

Прозорість і контроль: батьки завжди можуть відстежувати успіхи своєї дитини в електронному журналі. А після закінчення навчання учень отримує офіційний документ про освіту.

Онлайн-школа «Альтернатива» – це не просто навчання, це інвестиція в майбутнє. Сучасні методи, індивідуальний підхід і гнучкий графік – все це робить наше навчання ефективним і приємним.

Контакти:

+38 (068) 057-29-02

+38 (073) 023-82-29

[email protected]

Сайт: online-shkola.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#онлайн школа #школа Альтернатива #приватна школа #онлайн приватна школа #Онлайн-школа «Альтернатива»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...