• Головна
  • Побиття, "прослушка" та збір на "Охматдит": блогер Волошин підтвердив виїзд з України та розповів, куди пішли зібрані на дітей кошти
13:31, 23 серпня

Побиття, "прослушка" та збір на "Охматдит": блогер Волошин підтвердив виїзд з України та розповів, куди пішли зібрані на дітей кошти

Побиття, "прослушка" та збір на "Охматдит": блогер Волошин підтвердив виїзд з України та розповів, куди пішли зібрані на дітей кошти

Київський блогер Олександр Волошин нещодавно потрапив у гучний скандал, через який навіть потрапив до бази “Миротворець”.

Після російського удару по дитячій лікарні “Охматдит” Волошин записав сторіс, в якій висловився про те, що “ми не вивозимо війну і потрібні мирні переговори”. За це він нарвався на хейт за просування російських наративів, і потрапив до бази “Миротворець”.

В той же час блогер почав збір коштів для постраждалих в “Охматдиті” дітей. В телерам-пабліках пізніше почали проскакувати повідомлення про те, що мовляв Волошин зібрані кошти привласнив собі.

Та виявилось, що це не так, і 5 млн гривень були адресно передані сім’ям, діти яких постраждали в “Охматдиті”. В підтвердження своїх слів, Олександр опублікував повний звіт. Окрім того, він показав, скільки власних коштів і як саме раніше витратив на допомогу ЗСУ.

Також блогер розповів про те, що за декілька днів до трагедії в “Охматдиті” до його охоронця підходили люди, які хотіли, щоб чоловік їм “зливав інформацію” про блогера.

Охоронець Волошина після побиття

Охоронець Волошина після побиття

Той відмовився, і ввечері на нього напало троє невідомих і сильно побили. Пізніше в автівці Волошина також знайшли “прослушку”.

Скріншот з відео

Скріншот з відео

Він каже, що отримував багато погроз, а також його нібито переслідували.

Наразі чоловік виїхав за кордон.

"Попри те, що зі мною зробила система, для мене основним ворогом залишається і буде залишатися росія. Від себе я буду робити все, щоб цього ворога знищити", – підсумував Волошин.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #Волошин #Охматдит
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...