• Головна
  • У Києві п'яний водій Mercedes влетів у відбійник: пасажир загинув, - ФОТО
12:30, 23 серпня

У Києві п'яний водій Mercedes влетів у відбійник: пасажир загинув, - ФОТО

У Києві п'яний водій Mercedes влетів у відбійник: пасажир загинув, - ФОТО

Вчора ввечері на вулиці Богатирській у Києві сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє поліція Києва.

27-річний водій автомобіля Mercedes, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням на повороті та врізався у металевий відбійник.

Внаслідок зіткнення 28-річний пасажир, який знаходився на задньому сидінні, вилетів через вікно автомобіля. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

ДТП, Фото: поліція Києва

ДТП, Фото: поліція Києва

Прибулі на місце пригоди правоохоронці провели огляд та встановили, що водій керував транспортним засобом у нетверезому стані. Тест на алкоголь показав 1,49 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

Слідчі поліції Києва затримали винуватця аварії.За процесуального керівництва Київської міської прокуратури йому повідомлено про підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого.

ДТП, Фото: поліція Києва

ДТП, Фото: поліція Києва

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Київ #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...