• Головна
  • Компанія TetrisBox пропонує: де орендувати склад у Києві
Новини компаній
17:00, 23 серпня

Компанія TetrisBox пропонує: де орендувати склад у Києві

Новини компаній

Для збереження товарів, меблів та інших речей найкращим варіантом буде оренда окремого власного складу. Цей сервіс почав набувати чималого попиту, адже він зручний і економний.

Це оптимальний варіант на час ремонту, переїзду у інше місце проживання або роботи, а також на тривалий термін, якщо у вашому офісі недостатньо площі для розміщення товарів.

Компанія Tetris Box пропонує сучасні облаштовані приміщення, які ідеально підійдуть для розміщення товарів різних категорій.

Оренда складу в Києві буде оптимальним варіантом для інтернет-магазинів та інших торговельних мереж, що потребують на додаткове приміщення для збереження свого майна.

Компанія TetrisBox пропонує: де орендувати склад у Києві, фото-1

Де в Києві можна орендувати склад?

У столиці компанія Tetris Box має п’ять локацій, тож ви можете обрати оптимальний варіант за розташуванням для зручної організації логістики. Склади Tetris Box розташовані у районах:

  • ст.м. Берестейська;
  • ст.м. Либідська;
  • ст.м. Почайна;
  • Севастопольскої площі;
  • ст.м. Нивки.

Які склади можна орендувати у Києві?

Компанія Tetris Box надає в оренду сучасні склади, у яких створено ідеальні умови для збереження будь-яких речей. Вони мають системи опалення, вентиляції, освітлення.

Територія цілодобово охороняється, також ведеться відеоспостереження. Доступ до боксу має тільки орендар, або особа з довіреністю. За бажанням ви можете встановити власні замки.

На вибір представлено бокси різної площі: від 1 м2 до 150 м2.

Служба підтримки працює цілодобово – ви можете поставити будь-яке питання, подовжити термін оренди тощо.

Компанія TetrisBox пропонує: де орендувати склад у Києві, фото-2

Що можна зберігати у складах Tetris Box?

Приміщення, що здає в оренду Tetris Box підійдуть для розташування різноманітних речей: одягу, меблів, побутової та комп’ютерної техніки, гаджетів, продуктів тривалого зберігання, інструментів і обладнання, транспорту (самокатів, моноколес) тощо. Єдине виключення становлять харчі, що вимагають особливого температурного режиму.

У боксах підтримується оптимальний рівень вологості і є система протипожежної безпеки, тож ваше майно збережеться в ідеальному стані. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Оренда складу в Києві #Склади Tetris Box #Оренда складу #Tetris Box
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...