• Головна
  • Апгрейд для киянина: курси виживання та розвитку в час війни
Партнерський спецпроект
12:29, Сьогодні

Апгрейд для киянина: курси виживання та розвитку в час війни

Партнерський спецпроект
Апгрейд для киянина: курси виживання та розвитку в час війни

У часи невизначеності та викликів, важливо бути підготовленим до будь-яких ситуацій. Наш новий спецпроєкт створений для тих, хто прагне бути завжди на крок попереду, готовим зустріти будь-які виклики сучасного світу. Приєднуйтесь до нас, щоб здобути навички, які можуть змінити ваше життя та зробити вас більш підготовленими до майбутніх випробувань.

Центр рекрутингу

Центр рекрутингу

Центр рекрутингу

Добровольці, які стають на захист країни, символізують патріотизм та незламність нації. Ефективність солдата на полі бою залежить від якісного базового навчання та подальшої фахової підготовки. Забезпечення спеціалістів сучасним обладнанням та комплексне фахове застосування є вирішальними для обороноздатності держави та майбутнього нації.

Шукаєте можливість стати частиною Сил оборони? Ми знаємо, як допомогти вам на цьому шляху. Центр рекрутингу Сил ТрО ЗСУ створений для того, щоб зробити цей процес комфортним, зрозумілим та надійним.

Рекрутери центру завжди на боці кандидата. Готові налаштувати процеси та терміни оформлення під потреби людини. Завжди враховують час необхідний для впорядкування ваших справ на роботі та вдома.

Наразі є особлива потреба в операторах БПЛА, майстер-інженерах та операторах РЕБ.

Маєте цифрову грамотність, бажання вчитися і готовність працювати в бойових умовах? Ви саме той, кого шукають! Навіть якщо у вас немає досвіду роботи з дронами, вас навчать всьому, що потрібно знати. Вам пропонують повний супровід: від першої розмови до моменту призначення на посаду в обраний підрозділ і фактичного прибуття до військової частини.

Фахівці Центру готові розпочати Ваш супровід в будь якому регіоні України, пункти Центру рекрутингу Сил ТрО ЗСУ розгорнуті в Києві, Львові та Одесі, крім того працюють підрозділи у всіх обласних і районних центрах нашої Країни.

Телефонуйте на гарячу лінію 0800505163 (8:00-19:00) або залишайте заявку на сайті.

Вам гарантують конфіденційність ваших даних і готові допомогти вмотивованим людям стати частиною української Перемоги.

Центр рекрутингу Сил ТрО ЗСУ шукає рекрутерів

Центр рекрутингу Сил ТрО ЗСУ шукає рекрутерів

Безпечне поводження зі зброєю

Поводження зі зброєю

Поводження зі зброєю

Придбання зброї не робить вас автоматично вправним стрільцем, так само як скальпель не перетворює на хірурга. Спершу необхідно навчитися безпечному поводженню із засобами оборони, оскільки володіти зброєю – це не просто мати її, а вміти правильно нею користуватися. Ненавчена людина із засобами оборони стає загрозою як для себе, так і оточуючих. Лише навчання та практика роблять вас відповідальним власником зброї.

Маєте бажання навчитись влучно стріляти та впевнено тримати зброю? Не знаєте з чого почати та де відшукати правильну школу чи курси? А ми знаємо і вже готові розповісти Вам. "Civil safety academy" – це унікальний проєкт, створений для того, щоб навчити цивільних громадян безпечному та відповідальному поводженню зі зброєю. Їх місія полягає в тому, щоб кожен охочий зміг опанувати стрілецьку справу, підвищити рівень своєї фізичної підготовки та дізнатися про культуру поводження зі зброєю.

Ви думаєте, що отримаєте просто суху теорію? Ні, ні, ні. У складі академії є власні полігон та тир, а також спортивний комплекс, майстерня, і навіть магазин, де ви зможете замінити своє екіпірування. Завдяки регулярним тренуванням під наглядом досвідчених інструкторів, ви не лише опануєте основи стрільби, але й зможете постійно вдосконалювати свої навички.

"Civil safety academy" – це більше, ніж просто школа, це місце, де ви знайдете впевненість, підвищите рівень самодисципліни та готовність до будь-яких викликів. Приєднуйтесь, щоб стати частиною спільноти, яка вміє захищати себе та своїх близьких.

Сайт: https://csa.in.ua/shop/

Контакти: +380 (67) 457 33 67

Соцмережі:

Курси тактичної медицини

Курси тактичної медицини

Курси тактичної медицини

В умовах повномасштабної війни надавати першу домедичну допомогу має вміти кожен українець.

Київський обласний центр підготовки населення до нацспротиву на постійній основі проводить безкоштовні навчання з 16 військових дисциплін – тактика, вогнева підготовка, інженерна справа, робота з БПЛА, зв'язок та ін. Тактичній медицині надається особлива увага.

Отримати необхідні навички з такмеду мешканці Київщини можуть:

  • на одноденних вишколах, в програму яких входить курс з тактичної медицини на 2,5 години;
  • на одноденному 8 годинному курсі "Тактична медицина за протоколами MARCH. Практика";
  • в рамках 7-тижневого базового курсу підготовки населення до нацспротиву, який включає 18 годин такмеду.

Інструктори Київського обласного центру підготовки населення до нацспротиву пройшли найгарячіші точки повномасштабної війни. Під час навчань вони не лише передають знання та навички, які справді рятують життя, але і мотивують власним прикладом.

Навчання складається з лекційної частини та відпрацювання навичок, як особисто, так і в команді. Учасники отримують практичні рекомендації щодо укомплектування індивідуальної аптечки цивільного.

Всі заняття в Київському обласному центрі підготовки населення до нацспротиву є безкоштовними. Проходять в Києві та області у зручний для цивільних час – по вихідних.

Щоб потрапити на заняття, підпишіться на соцмереж Київського обласного центру підготовки населення до нацспротиву та слідкуйте за анонсами:

Детальніше про діяльність Київського обласного центру підготовки населення до нацспротиву можна дізнатися на сайті: https://nacsprotyv.com.ua/.

Курси військових операторів БПЛА

Оператор БПЛА

Оператор БПЛА

Ще зовсім нещодавно БПЛА здавались елементами фантастичного фільму про майбутнє. Нині ж вони – невід'ємна частина нашого повсякденного життя. Авіація, рятувальні та військові операції, гасіння пожеж, аерофотозйомка, телетрансляції та зйомки реклами. У 21 столітті все це складно уявити без безпілотних апаратів або простіше дронів. Однак усі ці високі технології підкоряються людині. А саме – оператору безпілотних літальних апаратів.

Бажаєте стати оператором БПЛА і внести свій вклад у захист України? Навчальний центр операторів БПЛА "Global Drone Academy" відкриває перед вами можливість освоїти передові технології та отримати затребувану спеціальність. Тут вас навчать управляти різними типами дронів, а також видадуть офіційний Сертифікат, що відкриває нові горизонти для військової кар'єри.

У навчальному центрі “Global Drone Academy”, що був створений у квітні 2022 року, як відповідь на широкомасштабне вторгнення рф в Україну, за цей час підготували понад 5000 операторів дронів, які зараз захищають Україну у складі Сил оборони.

Цей центр забезпечує якісне навчання з аеророзвідки, управління ударними FPV-дронами, керування БПЛА літакового типу та роботи з засобами РЕБ/РЕР. Заняття проходять у центрі Києва та на власному обладнаному полігоні. Доступна очна, вечірня та онлайн-форми навчання. Тривалість курсу від двох днів до двотижневих програм.

Вартість курсів для цивільних – 4000-16000 грн, для військових – більшість програм безкоштовні. Не чекайте повістки – навчайтесь сьогодні!

Сайт: https://gda.com.ua

Соцмережі:

Контакти:

Апгрейд для киянина: курси виживання та розвитку в час війни, фото-13, Фото: "Global Drone Academy"

Фото: "Global Drone Academy"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #військові #навчання #курси #рекрутинг #БПЛА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...