• Головна
  • Де неба летять янголи: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Єрохін
12:16, 22 серпня

Де неба летять янголи: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Єрохін

Де неба летять янголи: на фронті загинув військовий із Київщини Володимир Єрохін

Сумна звістка сколихнула Фастівську громаду - захищаючи рідну Батьківщину, загинув мешканець міста Володимир Єрохін.

Про це повідомили у Фастівській міській раді.

Володимир Миколайович народився 9 червня 1979 року у Фастові. Навчався в 10-й школі, після чого здобув вищу освіту в Українському фінансово-економічному інституті. У 2003 році Володимир одружився, разом із дружиною Ольгою вони виховали сина Данила та доньку Марію.

За фахом Володимир був майстром на всі руки - займався ремонтними роботами, завжди із задоволенням допомагав близьким та друзям. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Володимир неодноразово виявляв бажання стати на захист рідної держави в лавах Збройних Сил.

Володимир Єрохін.

Володимир Єрохін.

12 лютого 2024 року Володимира Миколайовича призвали на військову службу на посаду водія.Він проходив службу на Харківщині, а пізніше - на Курському напрямку, де 18 серпня, потрапивши під артилерійський обстріл, загинув.

22 серпня у Фастівській громаді оголошено Днем жалоби у зв'язку з церемонією прощання із Захисником Володимиром Єрохіним.Попрощатися з ним можна буде о 9:30 біля його дому та о 11:00 біля Храму Св. Миколая.Поховають Героя на Алеї Слави Інтернаціонального кладовища.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #Герой #захисник #смерть Героя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...