• Головна
  • Захоплюючий дитячий квест ​“Велика подор​ож до Незалежності” ​
Новини компаній
15:00, 19 серпня

Захоплюючий дитячий квест ​“Велика подор​ож до Незалежності” ​

Новини компаній

24 серпня в ТЦ ​​​Gorodok Gallery

24 серпня о 15.00 у ТЦ ​Gorodok Gallery дитячий розважальний центр “Країна Мрій” проведе безкоштовн​е свято для всіх бажаючих дітлахів ​​“Велика подор​ож до Незалежності”. ​​​В програмі ​квест, під час якого треба буде знайти частинку України, інтерактивний розіграш подарунків​ та ігри з аніматорами.

Це чудова нагода для дітей зануритися в атмосферу пригод , отримати безліч позитивних емоцій і при цьому відчути себе причетними до головного свята для нашої країни, Дня Незалежності.

Центральною подією дня стане квест, у якому всі бажаючі дітлахи зможуть взяти участь. Завдання квесту полягає в тому, щоб знайти по всій території торгового центру приховані частинки великого пазлу, який символізує карту України. Це не просто веселе завдання, а й можливість для дітей більше дізнатися про свою країну, розвинути увагу, логічне мислення та навички роботи в команді. Пошук кожної частинки пазлу буде захоплюючим викликом, який перетворить звичайний день у ТЦ на справжню пригоду.

Після завершення квесту на дітей чекає ще одна приємна подія – інтерактивний розіграш подарунків від FOZZY та Країни Мрій. Кожен учасник квесту матиме шанс виграти різноманітні призи, що стануть чудовим доповненням до веселого дня. Розіграш буде проведений у форматі інтерактивної гри, де діти зможуть проявити свою активність та креативність.

Протягом усього заходу діти матимуть можливість гратися з професійними аніматорами, які допоможуть створити незабутню атмосферу свята. Вони підготують різноманітні ігри та конкурси, завдяки яким кожен маленький учасник почуватиметься особливим. Аніматори зроблять все можливе, щоб кожна дитина залишилася задоволеною і поверталася додому з усмішкою на обличчі.

Цей день у ТЦ Gorodok Gallery стане не лише святом для дітей, а й чудовою можливістю для батьків провести час зі своїми малюками, насолоджуючись їхніми успіхами та радістю.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до "Великої подорожі до Незалежності" та створити яскраві спогади разом!

Участь безкоштовна за умови реєстрації:

https://forms.gle/GimtUxiqnPL6pWbz6

Коли: 24 серпня, 15:00

Де: просп. Степана Бандери, 23, ТЦ GORODOK Gallery, 2 поверх, біля “Країни Мрій”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...