• Головна
  • Метро на Виноградар: у Києві продовжать будівництво підземки майже за 14 млрд гривень
16:07, 16 серпня

Метро на Виноградар: у Києві продовжать будівництво підземки майже за 14 млрд гривень

Метро на Виноградар: у Києві продовжать будівництво підземки майже за 14 млрд гривень

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" домовилось із ТОВ "Група компаній "Автострада" про продовження будівництва лінії метро до житлового масиву Виноградар. Вартість робіт становить майже 14 мільярдів гривен.

Про це повідомили в пресслужбі Київського метрополітену.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Переможцем тендера стало ТОВ "Група компаній "Автострада". Закупівлю проведено на електронній платформі публічних закупівель Prozorro. Строк виконання будівельних робіт складає 30 місяців, а їхня вартість становить 13 785 000 000,00 грн, — зазначили в підприємстві.

Зараз працюють над оформленням дозвільних документів та передачею будівельних майданчиків підряднику. Після почнуться будівельні роботи.

Будівництво метро на Виноградар — важливий міський проєкт, реалізація якого забезпечить житловий масив Виноградар і мешканців Подільського району швидкісним пасажирським транспортом, а також цілодобовими надійними укриттями, — наголосили в Київському метрополітені.

У відомстві додали, що на будівництві метро на Виноградар завершено правий тунель від "Мостицької" до "Сирця" протяжністю 1 250 м, побудовано основні конструкції вентиляційного вузла, тягової підстанції, частково зведені двоярусні тунелі та огороджувальні конструкції.

Ми раніше писали про те, що збитки "Київського метрополітену" складають майже 2 мільярди гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #будівництво #Виноградар #КМДА #кошти #тендер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...