• Головна
  • Напав на дівчину з ножем: у Києві 16-річний студент постане перед судом
16:30, 14 серпня

Напав на дівчину з ножем: у Києві 16-річний студент постане перед судом

Напав на дівчину з ножем: у Києві 16-річний студент постане перед судом

У столиці України завершено досудове розслідування щодо 16-річного студента коледжу, якого звинувачують у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Інцидент стався у квітні на одній з вулиць Подільського району Києва.

Про це повідомляє поліція Києва.

За даними правоохоронців, підозрюваний спровокував конфлікт з групою молодих людей. Спочатку він кілька разів вдарив 20-річного киянина в обличчя, а коли за нього заступилася дівчина, зловмисник завдав їй ножового поранення в живіт.

Правоохоронці провели комплекс розшукових заходів та встановили особу нападника. Під час обшуку в його оселі було вилучено одяг, в якому він був на момент злочину, ножі, кастет та інші речові докази.

Підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Обвинувальний акт уже скеровано до суду для розгляду справи по суті. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #поліція #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...