• Головна
  • Під Києвом 12-річна донька помічника судді стріляла собі у голову і декілька разів змінювала свідчення: деталі
12:41, 11 серпня

Під Києвом 12-річна донька помічника судді стріляла собі у голову і декілька разів змінювала свідчення: деталі

Під Києвом 12-річна донька помічника судді стріляла собі у голову і декілька разів змінювала свідчення: деталі

23 липня до Броварського районного управління поліції Київської області надійшло повідомлення про госпіталізацію 12-річної дівчинки з пораненням голови. Дитину до лікарні доставив 40-річний батько Сергій Швидак , який є помічником судді Господарського суду Києва.

Про це повідомили в Броварському управлінні поліції в сюжеті "Слідство. Інфо".

Під час обстеження лікарі виявили у голові дівчинки предмет, схожий на кулю. Однак обставини інциденту залишаються нез'ясованими, оскільки дівчинка кілька разів змінювала свої свідчення. Спочатку вона стверджувала, що впала зі скейта на вулиці, а потім розповіла, що нібито знайшла на вулиці пістолет і випадково вистрілила в себе.

Фото: скріншот

Фото: скріншот

Ситуація ускладнюється суперечливими заявами. Батько дитини повідомив журналістам, що медики не виявили жодного стороннього предмета в голові його доньки. Проте це суперечить результатам комп'ютерної томографії.

Розслідувачі також з'ясували, що мати дитини живе окремо, оскільки батько відібрав у неї дітей і, за твердженнями журналістів, перешкоджає їхньому спілкуванню. Дівчинці зробили МРТ мозку, але, за словами матері, операцію з видалення стороннього тіла з голови дитини досі не проводили.

Фото: скріншот

Фото: скріншот

За даним фактом Броварське управління поліції Київщини відкрило кримінальне провадження за частиною першою статті 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Наразі досудове розслідування триває. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини цього складного інциденту.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про скандал з Національним військовим кладовищем.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #поліція #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...