• Головна
  • На два місяці у Києві обмежать рух транспорту Північним мостом
11:29, 9 серпня

На два місяці у Києві обмежать рух транспорту Північним мостом

На два місяці у Києві обмежать рух транспорту Північним мостом

Із 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Рух буде обмежено першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Обмеження пов'язане з поточним ремонтом проїжджої частини мосту. На час проведення робіт рух транспорту здійснюватиметься третьою та четвертою смугами руху.

Наразі підприємство вже виконало ремонт плити проїжджої частини з улаштуванням нового шару бетону, гідроізоляції та двох шарів асфальтобетону в напрямку з лівого на правий берег річки Дніпро, — розповіли в КМДА.

Також зараз фахівці розробляють проєкт ремонту й заміни металевих огороджувальних конструкцій пішохідної частини та тротуарів мосту.

У КМДА додали, що Північний міст не було визнано аварійним. Ремонт проводить комунальне підприємство "Київавтошляхміст" власними силами. Фахівці попередньо розробили та затвердили проєкт ремонту Північного мосту.

Нагадаємо, ми розповідали також про те, що Комунальна корпорація "Київавтодор" повідомляє про тимчасове обмеження руху транспорту на вулиці Миколи Грінченка у Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обмеження #рух #транспорт #ремонт #Північний міст #Київавтодор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...