• Головна
  • Вирвав з рук 18 тисяч гривень: на Київщині затримали зловмисника
15:02, 7 серпня

Вирвав з рук 18 тисяч гривень: на Київщині затримали зловмисника

Вирвав з рук 18 тисяч гривень: на Київщині затримали зловмисника

Поліція Київщини затримала грабіжника, який вкрав 18 тисяч гривень у водія-далекобійника.

На АЗС у селі Софіївська Борщагівка стався зухвалий грабіж. 26-річний чоловік, раніше судимий за майнові злочини, напав на водія вантажівки "DAF" та вирвав у нього з рук 18 тисяч гривень.

За даними правоохоронців, зловмисник, побачивши у руках водія велику суму грошей, миттєво вирішив скоїти злочин. Після нападу грабіжник швидко зник з місця події.

Фото: поліція Київщини

Фото: поліція Київщини

Поліцейські Бучанського районного управління оперативно відреагували на повідомлення про злочин та того ж дня затримали підозрюваного. Ним виявився уродженець Донецької області.

Слідчі, під керівництвом Києво-Святошинської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні відкритого викрадення чужого майна, вчиненого повторно, в умовах воєнного стану. Це правопорушення передбачене частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...