• Головна
  • Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО
11:29, 3 серпня

Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО

Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО

Днями до Київського зоопарку на постійне проживання були передані дві сови, яких назвали Арей і Магура. Ці пернаті рятувальники були знайдені бійцями роти ударних безпілотних авіакомплексів "Ахіллес" 92 ОШБ поблизу Липців на Харківщині. Птахів виявили у зруйнованому обстрілами будинку на нещодавно звільненій території, де вони перебували в клітці, голодні та знесилені.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МОУ.

Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО, фото-1, Фото: ГУР МО

Фото: ГУР МО

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Після того, як Арей і Магура були врятовані військовими, їх передали під опіку глави Головного управління розвідки Кирила Буданова. Тепер, згідно з його рішенням, ці чудові сови знайшли свій новий дім у Київському зоопарку.

Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО, фото-2, Фото: ГУР МО

Фото: ГУР МО

Це позиція генерала Буданова, що це повинна бути спільна радість. І українські діти, передусім, матимуть можливість поспілкуватися з українськими совами, - зазначив представник відомства Андрій Юсов.

Тепер врятовані сови Арей і Магура будуть жити в спеціально облаштованому авіарії Київського зоопарку. Діти та дорослі зможуть побачити цих символічних птахів, які стали своєрідними "штатними" мешканцями зоопарку та нагадуватимуть про важливість піклування та єднання у важкі часи.

Київський зоопарк прийняв на постійне проживання сов від ГУР МО, – ФОТО, фото-5, Фото: ГУР МО

Фото: ГУР МО

Нагадаємо, ми писали також про те, що у Київському зоопарку можна побачити дитинчат родини зубрів. Kазка та Лійка народились лише минулого місяця, але вже бавляться у вольєрі де за ними пильно спостерігають їх батьки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сови #зоопарк #ГУР МО #порятунок #Кирило Буданов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...