• Головна
  • Укрзалізниця запускає перший дитячий купейний вагон
13:03, 2 серпня

Укрзалізниця запускає перший дитячий купейний вагон

Укрзалізниця запускає перший дитячий купейний вагон

Укрзалізниця оголосила про початок продажу квитків на перший в історії компанії дитячий купейний вагон. Цей унікальний проєкт реалізовано у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки уряду Бельгії.

Перший рейс дитячого вагона відбудеться 8 серпня у складі поїзда №15/16 Харків – Ясіня. Вагон спеціально обладнаний для комфортної та безпечної подорожі дітей віком від 0 до 8 років та їхніх батьків.

Голова правління Укрзалізниці Євген Лященко повідомив про плани запустити ще 7 таких вагонів до кінця року. Він підкреслив, що це частина стратегії компанії стати найбільш дружньою до дітей залізницею в Європі.

Мунір Мамедзаде, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні, зазначив, що вагони оснащені розважально-пізнавальними матеріалами для розвитку дітей та можливістю отримати базову психосоціальну підтримку від працівників.

Вагон модернізовано на Київському електровагоноремонтному заводі та обладнано сучасними рішеннями для комфорту сімей з дітьми, включаючи дитячі манежі та сповивальні столики.

Квитки на дитячий вагон можна придбати через мобільний застосунок Укрзалізниці за ціною, аналогічною звичайним купейним квиткам. Діти до 5 років подорожують безкоштовно.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #дитячий вагон #Укрзалізниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...