• Головна
  • Серпнева звукотерапія "Музика зцілює" щопонеділка у "ВЕЖІ на Почайні"
Новини компаній
09:00, 2 серпня

Серпнева звукотерапія "Музика зцілює" щопонеділка у "ВЕЖІ на Почайні"

Новини компаній

Цього місяця сеанси звукотерапії від неформальної дослідницької платформи “Людина Диво Світ” відбудуться 5, 12, 19 та 26 серпня у Вежі на Почайні (ТЦ Gorodok Gallery). Тільки у серпні ви можете купити квиток на саундхілінг зі зниженою ціною. Це хороша нагода і зекономити, і відновити свій внутрішній ресурс.

Якщо у вас уже давно закінчився ресурс навіть для звичайних побутових клопотів, то не чекайте, що він з’явиться сам собою. Особливо, якщо ви так і не поїхали в літню відпустку й перенесли її «на потім». Відсутність відпочинку може призвести до ще більшого виснаження, як фізичного, так і ментального. Використайте останній місяць літа для наповнення енергією тіла й душі. Це допоможе відновити баланс і підготуватися до нових викликів із новими силами. Запрошуємо вас щопонеділка на звукотерапію, яка проходить у затишному місці, де ви зможете видихнути після насиченого дня та подбати про своє ментальне здоров’я. Звуки хангу, гонгу та тибетських чаш перенесуть вас у світ спокою і гармонії. Після години такого відпочинку ви відчуєте сили й натхнення для плідної роботи та втілення ідей. Головне – зручно вмоститися, дозволити розслабленню наповнити ваше тіло і заспокоїти діалоги розуму. Сеанс допоможе вам знайти внутрішній баланс і відновити енергетичний ресурс. Приходьте, щоб відчути гармонію та отримати позитивні емоції на весь тиждень.

Як відбувається сеанс звукотерапії:

  • ви слухаєте мелодії рідкісних вібраційних інструментів: ханг, співаючі тибетські чаші, гонг та інші;
  • вдихаєте різні аромати, які підсилюють ефект звукової медитації;
  • п'єте запашний трав'яний чай для заспокоєння;
  • відчуваєте розслаблення, оновлення та заспокоєння;
  • усе це у комфортних умовах: зручні крісла-мішки, прохолодна зала та камерний формат – до 30 людей.

Серпневі сеанси відбуватимуться щопонеділка о 19:00

Активні дати для купівлі квитків: 5 серпня, 12 серпня, 19 серпня, 26 серпня

Акційна вартість квитка лише цього місяця – 400 грн.

Локація: «ВЕЖА на Почайні» (Київ, просп. Степана Бандери, 23, ТРЦ GORODOK GALLERY, 3-й поверх)

Купити квитки: https://cutt.ly/rekiEep9

“Людина Диво Світ” – це неформальна дослідницька платформа, в центрі якої – ЛЮДИНА. ”Людина Диво Світ” створює події, курси, книжки та інші інструменти особистих трансформацій для людей і для бізнесу і навчає використовувати ці практики й в особистому житті і в бізнесі. Місія “Людина Диво Світ” – це цілісний розвиток особистості.

Її унікальність полягає в тому, що вперше в одному місці відбувається дослідження сенсів, а події та продукти творяться на межі фундаментальних культурних дисциплін: музики, мистецтва, філософії та духовних і тілесних практик, синергія яких утворює квінтесенцію знань про людину і її Всесвіт. Тут допомагають конвертувати інформацію у сенси, створюють умови для особистих трансформацій.

Сайт: liudyna.com 

Соцмережі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #звукотерапія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...