• Головна
  • Обрив канатної дороги через Дніпро у Києві: суд арештував майно атракціону
16:36, 31 липня

Обрив канатної дороги через Дніпро у Києві: суд арештував майно атракціону

На майно атракціону — канатну дорогу через Дніпро у Києві — накладено арешт. Таке рішення ухвалив Печерський районний суд з метою збереження речових доказів у кримінальному провадженні, відкритому після загибелі 20-річного хлопця через обрив тросу.

Про це йдеться в ухвалі суду.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Арешт наклали, адже об'єкти атракціону мають значення для подальшого досудового розслідування. Слідство призначило низку експертиз для з'ясування причин аварії і наслідків можливого порушення вимог безпеки під час експлуатації атракціону.

Суд наклав арешт на: тимчасові споруди, стартовий і фінішний майданчики поблизу Пішохідного мосту та на Трухановому острові. Власником цих об'єктів є ТОВ "Активна країна". Але орендувало та користувалось атракціоном інше підприємство.

За фактом загибелі хлопця на канатній дорозі триває розслідування кримінального провадження за статтями "Службова недбалість" і "Порушення правил безпеки".

Нагадаємо, 21 липня в результаті обриву канатної дороги над річкою Дніпро у столиці загинув 20-річний хлопець. На наступний день, 22 липня, водолази дістали тіло хлопця з річки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #трос #атракціон #обрив #арешт #суд #Дніпро #канатна дорога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...