• Головна
  • Інстаграмні заклади Києва: де у столиці можна не тільки смачно поїсти, а й зробити яскраве фото
09:15, 31 липня

Інстаграмні заклади Києва: де у столиці можна не тільки смачно поїсти, а й зробити яскраве фото

Інстаграмні заклади Києва: де у столиці можна не тільки смачно поїсти, а й зробити яскраве фото

У Києві регулярно відкриваються стильні заклади, які дивують інтер’єром. Завдяки таким локаціям ви можете не лише відправитися в гастрономічну подорож із цікавими стравами та напоями, але й насолодитися неймовірною атмосферою та вражаючим дизайном. Звісно ж, візит до закладу ніяк не обійдеться і без фото для Instagram.

Журналісти 44.ua підготували добірку різних за стилістикою та настроєм, в яких можна знайти не тільки смачні страви, а й локацію для нового фото в Instagram.

Тож, перший заклад в нашій добірці – це "Будинок Великого Дива". Це затишний ресторан неподалік від Олімпійської. Тут на вас чекають неймовірні сніданки з вау ефектом, коктейлі та диво-страви. Для фанатів інстаграмної їжі подають 3-поверхові красиві сніданки з келихом ігристого. Саме вони і стали візитівкою закладу. На особливу увагу заслуговують також оформлення вітрин – на їх фоні можна зробити стильні фотографії. Незабутні враження справляє і балкончик із красивим видом на місто.

Ціни:

  • сніданок Джонсонюка 3.0 – 315 грн;
  • запечений камамбер – 240 грн;
  • гарбузовий суп з креветками – 195 грн;
  • франківський банош – 155 грн;
  • стейк у перцевому соусі – 455 грн.

Графік роботи:щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 47.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

"Namelaka" – це кафе-кондитерська на Подолі. «Цукерковий» інтер’єр у рожевих кольорах надає закладу атмосферу ніжності та легкості. Стіни та стеля прикрашені повітряними півоніями, а освітлення закріпили на рожевій гілці під стелею. В меню гостям пропонують десерти та випічку: дульсе, наполеон, медовик, еклери та інші класичні та авторські десерти. Окрім солодощів гості можуть замовити сніданок. Доповнити трапезу в Namelaka можна напоями, зокрема, кавою, чаєм, матчею або лимонадом.

Ціни:

  • пуф карамельний фундук – 210 грн;
  • цукерки Пташине молоко – 410 грн;
  • полуничний пиріг з лохиною – 1750 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 21:00.

Адреса:вул. Межигірська, 63.

Краса високого кондитерського мистецтва у "Sweet book"поєднана із книжковим затишком. Тут народжуються естетичні і культурні чари, що присипані ароматом трюфельного капучино та смаком вишуканого десерту. Їх тут багато, як у пряничному будиночку з казки про Гензель і Гретель. У меню представлені веганські позиції, наприклад, безлактозне бананове морозиво на кокосовому молоці, та декілька видів корисних і фотогенічних боулів.

Графік роботи:з 09:00 до 21:00.

Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

"Milk Bar" – це відома мережа, мабуть, одних з найінстаграмніших закладів столиці. Напередодні кожного свята Milk Bar дивує гостей цікавими фотозонами біля тераси на вул. Шота Руставелі. В закладі цілий день можна насолодитися сніданком (шакшука, хашбраун з беконом, кіноа з моцарелою та песто та інші). Натомість як різноманіття страв в основному меню також тішить: супи, бургери, піца, мелти, авторські десерти. Також в меню достатньо і вегетаріанських позицій.

Мережа закладів у Києві "Milk Bar"Мережа закладів у Києві "Milk Bar"Мережа закладів у Києві "Milk Bar"Мережа закладів у Києві "Milk Bar"Мережа закладів у Києві "Milk Bar"

Ціни:

  • вафлі з ягідною сальсою – 265 грн;
  • авокадо тост – 355 грн;
  • грецький салат – 285 грн;
  • курячий суп – 165 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 22:00, Сб-Нд з 09:00 до 22:00.

Адреса: вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ); вул. Шота Руставелі, 16; вул. Князів Острозьких, 8 (KFM).

Дизайн закладу "Stella Sweets" має королівський стиль: кришталеві люстри, шовкові штори, оксамитові дивани, мармурова підлога, золоті візерунки на стінах. Тут почуваєшся наче в справжньому королівському палаці. Напої відвідувачам приносять у відомому сервізі з мультфільмів "Красуня та Чудовисько" та "Аліса в країні чудес". А десерти – на гарному блюдці з золотою ложечкою.

Меню закладу доповнює королівську естетику: вишукані страви з оригінальною подачею. Тут вам запропонують шоколадний десерт у ЗD-форматі, для шанувальників мінімалізму є авторські фруктові солодощі. Мусові десерти роблять в формі сердечок.

Ціни:

  • омлет – 265 грн;
  • хрумкі панкейки – 305 грн;
  • салат Цезар – 320 грн;
  • паста Карбонара – 320 грн.

Графік роботи: Пн-Чт з 10:00 до 20:00, Пт-Нд з 10:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Івана Мазепи, 18/29.

І останній інстаграмний заклад в нашій добірці – це "The Teddy Bar", де на вході вас зустрічає фотозона з плюшевими ведмедиками, а каса має вигляд подарункової коробки. Полички на стінах задекоровані іграшками ручної роботи. Мʼякі рожеві меблі додають простору милоти, а гойдалки з краєвидом на місто допомагають відчути повну насолоду та вайб дитинства.

Також у закладі є величезне зеркало з професійним освітленням, тож неодмінно виникне бажання зробити фоточку. Меню не менш класне – є великий вибір десертів. Каву тут можна обрати на будь-якому молоці та додати улюблений сироп.

Графік роботи: щодня з 08:30 до 21:00.

Адреса: вулиця Центральна, 21-А.

Також ми розповідали про ТОП-7 закладів, де можна поласувати незвичайним морозивом у Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #фото #заклади #ціни #меню #Інстаграм #локація #декор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...