• Головна
  • Кіно просто неба: ТОП-7 київських літніх кінотеатрів, які варто відвідати
09:15, 23 липня

Кіно просто неба: ТОП-7 київських літніх кінотеатрів, які варто відвідати

Кіно просто неба: ТОП-7 київських літніх кінотеатрів, які варто відвідати

Якщо вам набридли звичні кінотеатри і хочеться переглянути улюблений фільм чи довгоочікувану прем'єру, насолоджуючись мальовничими краєвидами улюбленого міста, то вам точно сподобається одна з локацій наступної добірки.

Журналісти 44.ua підготували добірку літніх кінотеатрів, які пропонують переглянути прокатні бестселери просто неба у Києві. Зберігайте та гайда дивитись!

Тож, перша локація, де ви зможете подивитись кіно просто неба – це кінотеатр "Sunset Terrace". Не упустіть нагоду зустріти захід сонця на схилах Протасового яру, де відкривається чудова панорама міста. Мерщій сюди: вмощуйтесь зручніше на м'якому пуфі, замовляйте напої та насолоджуйтесь переглядом новинок кінопрокату просто неба. Напередодні показу зазвичай проходить голосування за фільм, який покажуть для глядачів на великому екрані. Повна афіша сеансів тут.

Вхід: замовлення страв і напоїв у закладі.

Адреса: вул. Протасів Яр, 23а.

"Арт-завод Платформа" – креативний простір площею 120 тисяч кв. м, створений з метою розвитку індустрії інформаційних технологій, сфери освіти, музичної індустрії, дизайну, мистецтва і моди.

На “Арт-заводі" кінотеатр під відкритим небом працює цілий день. Їжу та напої можна придбати на фудкортах простору. Анонси з наступними заходами можна відслідковувати на сторінці арт-простору в Instagram.

Вартість: від 200 грн.

Адреса: вул. Якова Гніздовського, 1а.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

На ВДНГ на локації "Поляна" відбуваються покази просто неба мультфільмів та фільмів для всієї сім’ї. Відвідувачі можуть сісти на розкладні стільці зі спинками або на крісла-мішки поряд зі столиками.

Показ триває з 20.00 до 22.00. Вхід безкоштовний. Єдина умова – зі своїм не можна. Для приємного перегляду працює фудкорт і бар. Всю інформацію про фільми та мультики можна дізнатися із загальної афіші, яку публікують на початку тижня на cторінці в Інстаграм.

Адреса: пр-т Академіка Глушкова, 1, локація "Поляна ВДНГ та Сад Гамаків"

В одному з найзеленіших місць Києва, Сирецькому парку, усе літо відбуватимуться кінопокази просто неба. Сеанси відбуватимуться щочетверга о 21:30 на сцені Сирецького парку. Вони пройдуть у рамках проєкту "Сусіди", організованого Меморіальним центром Голокосту "Бабин Яр".

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією.

Автомобільний кінотеатр "Кінодром" розташований на території кіностудії імені Довженка. Тут щодня відбувається по одному сеансу, який розпочинається о 21:00. У кінотеатрі можна замовити попкорн, хот-доги, курячі крильця та напої.

Вартість: 200 грн (Ціна за авто). Квитки можна забронювати на kinodrom.kiev.ua.

Адреса: вул. Олександра Довженка, 4.

"Вище Неба" – це простір із куполом на даху із краєвидом на Дніпро та Батьківщину-мати, який здають під проведення заходів. Тут пропонують послугу "Кіноперегляд". До неї входить: аудіосистема з можливістю приєднатись та включати свої улюблені треки, налаштування екрана та проектора, сезонні фрукти, гарячий чай, цукерки, келихи, стакани, романтичне освітлення, живі квіти на столі, теплі пледи, пляшка ігристого вина й диван під накриттям.

Відвідувачі можуть подивитись будь-який фільм, заздалегідь скинувши його організаторам.

Із собою можна приносити їжу, напої або замовити доставку.

Вхід:5890 грн (за 2,5 години).

Адреса: вул. Дніпровська Набережна, 13.

І остання локація в нашій добірці, де ви зможете подивитися улюблену стрічку просто неба, – "Just In Cinema", що знаходиться на Поштовій площі. Тут показують кіно на даху з мальовничою панорамою.

У "Just In Cinema" на глядачів чекає яскравий LED-екран, зручні лежаки і смачні попкорн, сендвічі та напої.

Вхід: від 460 грн

Розклад: із п’ятниці до неділі з 15:00 до 22:00

Адреса: вул. Братська, 6/13.

Розклад сеансів:на сайті проекту.

Раніше ми також писали про найкращі безкоштовні оглядові майданчики Києва, кожен з яких ще більше розкриває унікальний образ міста, що який вражає своєю різноманітністю та неповторною красою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кінотеатр #глядачі #локації #кіно просто неба
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...