• Головна
  • Підготовка до зими на Київщині: в КМВА розповіли що вже встигли зробити
13:49, 20 липня

Підготовка до зими на Київщині: в КМВА розповіли що вже встигли зробити

Підготовка до зими на Київщині: в КМВА розповіли що вже встигли зробити

На Київщині активно триває підготовка до зимового періоду.

Деталі повідомляє КМВА.

За даними оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об'єктів соціально-культурного призначення Київської області, наразі рівень готовності житлово-комунального господарства регіону сягає 51%.

Під час засідання штабу, яке відбулось під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка, було повідомлено про комплексну підготовку 2 691 житлового будинку, 412 шкіл і дитячих садків, а також 208 закладів охорони здоров'я, включаючи лікарні, поліклініки та ФАПи.

Підготовчі роботи охоплюють ремонт покрівель, налагодження систем опалення та холодного водопостачання, реконструкцію та ремонт котелень, а також промивку систем опалення. Крім того, проводяться поточні та капітальні ремонти, реконструкції котелень та гідравлічні випробування мереж.

На сьогодні вже підготовлено 664 котельні, відремонтовано 377 км теплових мереж, 166 км водопровідних та каналізаційних мереж, а також 463 свердловини.

Влада Київської області продовжує роботу над забезпеченням готовності регіону до майбутнього осінньо-зимового періоду, щоб забезпечити комфортні умови життя для мешканців області.

Раніше ми писали, що у Києві парки та сквери адаптують до вимог безбар’єрності.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#КМВА #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...