• Головна
  • Прогулянка на лавандовому полі: ТОП-6 локацій під Києвом, де можна зробити ефектні фото
19:02, 20 липня

Прогулянка на лавандовому полі: ТОП-6 локацій під Києвом, де можна зробити ефектні фото

Прогулянка на лавандовому полі: ТОП-6 локацій під Києвом, де можна зробити ефектні фото

Колись фотографії у лаванді можна було зробити лише за кордоном. Зокрема, у Франції, у Провансі, де лавандові поля вважаються туристичною візитівкою. Але за останні декілька років вони стали популярними і в Україні. Ці квітучі простори стають справжнім місцем відпочинку для душі і тіла, де можна насолодитися спокоєм, гармонією природи та неймовірними ароматами лаванди. Крім того, популярними є і фотосесії в лаванді.

Журналісти 44.ua підготували добірку локацій, які знаходяться на Київщині і пропонують як прогулянку, так в фото сесію на лавандових полях!

І перша локація, де ви зможете зробити яскраві фото – це "Lavender stories". Поле знаходиться у Бучанському районі Київської області. Тут можна провести атмосферну фотосесію серед квітучих кущів лаванди та придбати крафтову продукцію – гілочки лаванди, лавандову сіль для ванн, гідролат лаванди, саше з ручною вишивкою, лавандове мило, зефір та сирний десерт з лавандовими. У вартість входу на лавандове поле входить оренда, весь реквізит, букет, гримерка. На локації може одночасно перебувати не більше 7 осіб.

Вартість: оренда поля – від 800 грн/година.

Адреса: Білогородка, Київська область.

Органічна ферма "oLawander" заснована у 2017 році. З того часу тут вирощують смачні ягоди та ароматну лаванду за стандартами органічного виробництва, без застосування хімічних засобів та мінеральних добрив. Відвідувачі можуть замовити будь-яку кількість свіжо зібраної полуниці, лохини та ожини або зібрати її самостійно. На лавандовому полі можна незабутньо провести час і зробити фото, що запам'ятовуються, попередньо забронювавши поле.

Вартість: вхідний квиток – 250/300 грн.

Графік роботи: щодня з 08:00 до 20:00.

Адреса: смт. Дімер, Вишгородський район, Київська область.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У селищі Мотижин функціонує квітковий парк "Добропарк", площею у 400 футбольних полів. Навесні тут цвіли тюльпани, висаджені в алею довжиною понад 8 км. А от на початку літа для гостей висадили 25 тисяч кущів лаванди, які займають поле площею близько шести гектарів. Цього року лавандове поле відкривається вдруге для відвідувачів.

Якщо мрієте опинитися в Провансі і вдихнути на повні груди аромат справжньої французької романтики, тоді вам обов’язково потрібно побачити чудові лавандові поля Добропарк, яких на локації цілих чотири. Квітковий пейзаж, адаптований під кліматичні умови України, стане гарним тлом для ваших найкращих фотографій літнього сезону.

У парку зазначають, що саме зараз лаванда на піку квітування та чекає на відвідувачів кожного дня без вихідних до кінця липня.

Щоб доїхати до села Мотижин автомобілем, рухайтеся Житомирською трасою між селами Копилів та Мотижин. Також можна скористатися автостопом, таксі або маршруткою.

Ціни на вхідні квитки:

  • для дорослих – 400/600 грн;
  • для дітей від 7 до 17 років – 250/400 грн;
  • для дітей до 5-ти років - безкоштовно.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 20:00.

Адреса: с. Мотижин, Макарівський район (Житомирська траса, 29 км).

Лавандове господарство "Lava Lavanda" – це оазис незайманої природи. Тут є стоянка, поля площею 30 соток й мінілокації з блакитним озером та кущами лаванди. Ідеальне місце для світлин на згадку. На території працює магазинчик, де можна придбати крафтову продукцію з лаванди.

Ціни на фотосесії:

  • ранковий час з 6:30 до 11:30 – 600 грн за 1 годину;
  • вечірній час з 18:30 до 22:30 – 750 грн за 1 годину.

Ціни на відвідування:

  • з 12:00 до 18:00 – 250 грн. з людини.

Адреса: с. Небрат (Бородянський р-н).

"Лавандовий маєток" можна орендувати в будь-який час доби. Для яскравих знімків підійде передсвітанковий період – з 5 до 7 години ранку або час перед заходом сонця – з 21:00. У вартість оренди поля також входить реквізит та користування павільйоном для перевдягання та макіяжу. Також на полі можна перебувати з тваринами, якщо вони беруть участь у фотосесії. Мінімальний час оренди – 1 год.

Ціни на оренду локацій:

  • з 5.00 до 7.00 – 1500 грн/година;
  • з 7.00 до 18.00 – 1000 грн/година;
  • з 18.00 до 21.00 – 1500 грн/година.

Ціни вказані для групи до 7 осіб включно. За кожну наступну людину – доплата 200 грн/година.

Адреса: с. Дударків, Бориспільський район, Київська область.

І остання локація, де ви зможете провести як індивідуальну, так і сімейну фото сесію – лавандовий парк "Порадів". Цього року парк відкривається у форматі лавандового релакс-парку. Гості зможуть не лише насолодитись красою та ароматами лаванди, а й зняти стрес та відновити енергію.

На території парку також працюватиме кафе з лавандовим меню та крамничка з продукцією власного виробництва.

Вартість відвідування: 400 гривень. Також є пільгові квитки.

Графік роботи: парк працює з 1 по 31 липня щодня з 9:00 по 21:00.

Адреса: с. Порадівка, Київська область по Одеській трасі (38 км від Києва).

Раніше ми також розповідали про відпочинкові комплекси у Києві та неподалік столиці з басейнами і мальовничою природою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #фото #лаванда #поле #локація #ціни #відвідувачі #реквізит #квитки #квіти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...