• Головна
  • "Виживання в багатоповерхівці буде під великим питанням": голова Спілки споживачів про можливий сценарій зими в Києві, – ВІДЕО
12:19, 14 липня

"Виживання в багатоповерхівці буде під великим питанням": голова Спілки споживачів про можливий сценарій зими в Києві, – ВІДЕО

"Виживання в багатоповерхівці буде під великим питанням": голова Спілки споживачів про можливий сценарій зими в Києві, – ВІДЕО

Взимку питання виживання в багатоквартирному будинку буде під великим питанням, якщо температура на вулиці буде -10°C і триматиметься кілька тижнів.

Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Тобто, за критичних показників температур у зимовий період, столичні багатоповерхівки не зможуть забезпечити водопостачанням та електрикою, щонайменше, протягом 2-3 тижнів.

За словами Попенка, він сподівається, що метеоумови прийдешньої зими повторять минулий ідентичний період, коли по країні, і, зокрема, в Києві, позначки на термометрах не опускалися нижче −7 градусів за Цельсієм, і лише від 14 до 21 дня було холодніше.

Але якщо ми подивимося інакше на ситуацію. Як це було 8-10 років тому. Коли температура трималася −10 градусів за Цельсієм протягом 2-3 тижнів. То виживання в багатоквартирному будинку буде під великим питанням, – наголосив голова Спілки.

Також ми повідомляли, що у Києві можливі жорсткіші відключення електроенергії. Йдеться про найближчі дні, коли панує сильна спека.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #зима #опалення #багатоповерхівки #Олег Попенко #споживачі #кияни #електроенергія #погода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...