• Головна
  • У Києві відбудеться фотовиставка, присвячена родинам військових з 30-ї бригади ЗСУ, які зникли безвісти
10:06, 12 липня

У Києві відбудеться фотовиставка, присвячена родинам військових з 30-ї бригади ЗСУ, які зникли безвісти

У Києві відбудеться фотовиставка, присвячена родинам військових з 30-ї бригади ЗСУ, які зникли безвісти

15 липня 20124 року о 17:00 в Арт-просторі Київської бібліотеки імені Миколи Гоголя відбудеться виставка-фотопроєкт "НЕСКІНЧЕНА НАДІЯ", який присвячений дружинам, матерям, сестрам, родинам українських військових з 30-ї бригади ЗСУ, які зникли безвісти під час боїв з вагнерівцями на Бахмутському напрямку.

Для сімей, чиї близькі вирушили на фронт і не повернулися, кожен день наповнений надією, очікуванням та розпачем. Пошук чоловіків і синів стає для них найважливішим завданням. Надія, страх, відчай і бажання дізнатися правду – все це супроводжує їх щодня.

Вони – незмінні символи Сили, Віри та Любові. Герої фотопроєкту – дружини, сестри, матері і діти військових 30-ї окремої механізованої бригади імені Костянтина Острозького Збройних сил України. Воювали на бахмутському напрямку з угрупованнями «вагнера». Зникло безвісти понад 300 людей з бригади. Історії цих жінок це частина масштабних гуманітарних викликів, із якими стикається Україна за умов війни.

Авторка фотопроєкту Наталія Нестеркіна (Сучок) живе і працює в Києві, членкиня Національної спілки фотохудожників України, художник APG( Асоціація фотографів Грузії). Має акредитацію на фотозйомки від Збройних Сил України з 2022 року. Документує злочини агресора на деокупованих територіях. Дипломант міжнародних фотоконкурсів.

Відкриття та презентація відбудеться 15 липня 20124 року о 17:00 в Арт-просторі Київської бібліотеки імені Миколи Гоголя.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 136, м. Київ.

Виставка працюватиме з понеділка по п’ятницю з з 11:00 до 18:45 (сб, нд – вихідні).  Вхід вільний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #виставка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...