• Головна
  • Darisha анонсувала вихід EP-альбому в день свого першого сольного концерту в Києві
Новини компаній
17:00, 11 липня

Darisha анонсувала вихід EP-альбому в день свого першого сольного концерту в Києві

Новини компаній
Darisha анонсувала вихід EP-альбому в день свого першого сольного концерту в Києві, фото-1

Муза романтики Darisha оголосила про вихід EP-альбому в день свого першого концерту-перформансу на заході сонця в затишному дворику Жовтневого палацу!

Вже 4 серпня у затишному дворику Жовтневого палацу виконавиця хіта “Під вінницьким дощем”, що став справжнім військовим трендом і зібрав понад пʼять тисяч публікацій військових у мережі ТікТок, Darisha збере свою публіку на першому сольному концерті.

Просто неба співачка презентує цілу історію ретроспективної хроніки своєї творчості від перемоги на Національному відборі дитячого “Євробачення-2018” до сьогодення. Вперше на концерті прозвучать нові пісні, написані в незмінній колаборації з фронтменом гурту ADAM Михайлом Клименком. Загалом концертна програма складатиметься з близько двадцяти пісень, серед яких: дуети, прем’єра нових треків та неочікувані перфоманси. У супроводі мультиінструментального бенду співачки всі пісні звучатимуть виключно у живому виконанні артистки.

У день концерту Darisha презентує ЕР-альбом. До нього увійдуть не лише хіти, що вже запам’яталися кожному, а й нові пісні, які муза романтики презентує на концерті.

Darisha анонсувала вихід EP-альбому в день свого першого сольного концерту в Києві, фото-5

“Нещодавно я розповідала, що наші амбіції зросли, і ми готуємо ще більше ексклюзивів для мого першого сольного концерту. Сьогодні я нарешті можу анонсувати невеличкий сюрприз для глядачів мого перформансу. Я презентую свій EP-альбом, до якого увійдуть не лише мої хіти, такі як “Під вінницьким дощем”, “Випускний 2024”, “Коси”, а й нові пісні, які ви почуєте вперше та наживо. З нетерпінням чекаю на кожного 4 серпня в затишному дворику Жовтневого палацу”, - розповідає Darisha

Cпеціальним запрошеним гостем стане саунд-продюсер усіх пісень артистки та автор хіта “Повільно” ADAM. Як обіцяє співачка, під час шоу кожен глядач зможе насолодитися живою грою музикантів, ще більш несподіваним візуальним рядом та світловим шоу, що зробить цей вечір справді унікальним!

Креативним стилістом шоу виступить мультиінноваторка Марина Арістова, відома своїм неординарним баченням стилістичних рішень.

Інформаційні партнери затишного перформансу: музичний телеканал “М1” та радіостанція “Люкс ФМ”.

Квитки в усіх касах країни! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #Darisha #Даріша квитки #муза романтики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...