• Головна
  • У Киві судитимуть експрацівника коледжу за розбещення 14-річного хлопця
16:45, 10 липня

У Киві судитимуть експрацівника коледжу за розбещення 14-річного хлопця

У Киві судитимуть експрацівника коледжу за розбещення 14-річного хлопця

Колишнього співробітника університетського гуртожитку підозрюють у розбещенні неповнолітнього.

Про це повідомляє поліція Києва та Київська міська прокуратура.

Кричущий інцидент стався в одному з університетських гуртожитків столиці. Підозрюваним є 66-річний колишній заступник завідувача гуртожитку.

За інформацією правоохоронців, до поліції звернулася мати 14-річного потерпілого з повідомленням про неправомірні дії щодо її сина. Підліток навчається в одному з коледжів Києва і проживав у гуртожитку під час навчального періоду.

Фото: поліція Києва

Фото: поліція Києва

Слідство встановило, що підозрюваний, користуючись довірою дітей, запросив хлопця до своєї кімнати під приводом масажу. Там він запропонував підлітку роздягнутися, після чого вчинив розпусні дії. Зловмисник погрожував хлопцю виселенням з гуртожитку, якщо той розповість про інцидент.

Печерська окружна прокуратура повідомила підозрюваному про підозру за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Підозрюваного звільнено з посади майже одразу після інциденту. Розслідування триває під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ. прокуратура #злочин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...