• Головна
  • Був в безпорадному стані: у Києві патрульні допомогли чоловікові
16:24, 5 липня

Був в безпорадному стані: у Києві патрульні допомогли чоловікові

Був в безпорадному стані: у Києві патрульні допомогли чоловікові

У Києві патрульні допомогли чоловікові, який опинився в безпорадному стані. Подія трапилася учора у Дніпровському районі.

Деталі інциденту розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

До правоохоронців ателефонувала схвильована жінка, яка повідомила, що не змогла зайти додому, де проживає разом з дядьком. Ймовірно, йому стало зле.

Поліцейські Олександр Бажан та Олександра Лаврова негайно прибули за потрібною адресою. Двері до помешкання були зачинені зсередини, тож на допомогу патрульним прийшли працівники аварійної служби.

Зайшовши до квартири, інспектори виявили на підлозі літнього чоловіка. Він не міг підвестися та не відчував кінцівки. Напарники надали громадянинові необхідну допомогу та контролювали його стан до приїзду медиків, – йдеться в повідомленні.

Також раніше ми повідомляли, що ввечері 29 червня у Деснянському районі Києва рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" провели успішну операцію з порятунку жінки, яка опинилася в безпорадному стані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #порятунок #допомога #патрульні #поліція #безпорадний стан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...