• Головна
  • Куди піти в Києві 6 та 7 липня: афіша найцікавіших подій столиці
15:47, 5 липня

Куди піти в Києві 6 та 7 липня: афіша найцікавіших подій столиці

Куди піти в Києві 6 та 7 липня: афіша найцікавіших подій столиці

Столиця пропонує різноманітні заходи для відпочинку на будь-який смак. Журналісти 44.ua зробили добірку найцікавіших подій, які відбудуться у Києві цими вихідними.

Зустріч з психологом у ТЦ GORODOK Gallery

6 липня у ТЦ GORODOK Gallery відбудеться зустріч з психологом Альоною Лук'яненко в рамках Жіночого Клубу.

Тема зустрічі - техніки пропрацювання образ. Учасники зможуть дізнатися про механізми виникнення образ, зрозуміти, чому ми їх утримуємо, та навчитися пробачати.

Альона проведе практичні вправи та техніки для звільнення від негативних емоцій, а також попрацює з учасниками, використовуючи МАК-карти. Це чудова можливість покращити своє емоційне здоров'я та знайти внутрішній спокій.

Зустріч з психологом у ТЦ GORODOK Gallery

Зустріч з психологом у ТЦ GORODOK Gallery

Коли: 6 липня, 15:00

Де: ТЦ GORODOK Gallery

Ціна: потрібна попередня реєстрація

CARIBBEAN CLUB DISCO PARTY

6 липня в Caribbean Club відбудеться яскрава вечірка з живою музикою та діджей-сетом. Гості зможуть насолодитися виступом кавер-бенду NO COMMENTS, який виконає улюблені хіти з усіх куточків світу.

Після цього DJ Mustafaev створить вражаюче музичне комбо, яке зарядить енергією та подарує яскраві враження. Це чудова можливість провести вечір в атмосфері тропічних ритмів та світових танцювальних хітів.

Коли: 6 липня, 18:30 – 22:30

Де: Caribbean Club

Ціна: 190-590 грн

Маркет "Крафтове літо" 

6-7 липня в ТРЦ Respublika Park проходитиме маркет українських крафтових виробників. На заході будуть представлені роботи більше 30 талановитих майстрів. Відвідувачі зможуть придбати унікальні вироби ручної роботи: декор, текстиль, свічки, кераміку, дерев'яні вироби, косметику, аромати для дому, аксесуари та прикраси. Крім того, на маркеті проводитимуться тематичні майстер-класи.

Маркет "Крафтове літо"

Маркет "Крафтове літо"

Коли: 6-7 липня, 10:00-20:00

Де: ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1 (площа на вході 4, ст. м. Теремки)

Ціна: Вхід вільний

Лавандово-музичний Weekend у Добропарку

Добропарк запрошує насолодитися лавандовими полями та живою музикою. У суботу відбудеться майстер-клас з плетіння вінків, виступ фольклорного гурту "Берегиня" та запалення вогнища.

У неділю гості зможуть насолодитися вечором гри на роялі від піаніста Ігоря Янчука. Крім того, у парку доступний фудкорт, фотозони, прокат електробайків, тюбінгова гірка, переправа на плотах та інші розваги. Нещодавно відкрилася нова пляжна зона.

Лавандово-музичний Weekend у Добропарку

Лавандово-музичний Weekend у Добропарку

Коли: 6-7 липня

Де: с. Мотижин (29 км від Києва по Житомирській трасі)

Ціна: Дорослий - 350 грн; Дитячий - 250 грн

Вікенд сучасної електронної сцени "ELECTRO ЛІТО" 

На території ВДНГ відбудеться фестиваль електронної музики. У програмі виступи понад 15 артистів, серед яких KURS VALUT, Si Process, YUVI, ГОНЯ, Hidden Element та інші. Окрім музики, на локації є ресторан, спортивна зона, дитячий майданчик, фуд-корт, зона гамаків та PlayStation. Частина коштів з кожного квитка буде направлена на благодійність.

Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Коли: 6-7 липня, 15:00-22:00

Де: Культурний простір V'YAVA в Саду Бажань на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Ціна: Один день від 300 грн, два дні — від 500 грн

Вистава "Плюшевий ведмедик" 

6 липня в КУЛЬТ театрі відбудеться вистава "Плюшевий ведмедик". Це історія про сімейні стосунки, яка, незважаючи на легку і веселу подачу, торкається глибоких життєвих питань. У виставі грають талановиті актори: Олексій Вансовський, Анна Шумко, Ольга Бородкіна/Ірина Дерій та Євген Амаріца.

Вистава "Плюшевий ведмедик"

Вистава "Плюшевий ведмедик"

Коли: 6 липня, 18:00

Де: КУЛЬТ театр, вул. Чикаленка (колишня Пушкінська), 14

Детективний піший квест

7 липня у центрі Києва стартує детективний піший квест. Учасники зможуть відчути себе справжніми детективами: шукати докази, свідків, виходити на слід грабіжників. Командам доведеться розгадувати шифровки та загадки, шукати коди та агентів, щоб вчасно розкрити злочин. Квест поєднує в собі пізнавальну прогулянку містом, пригоди та інтелектуально-розважальні завдання.

Детективний піший квест

Детективний піший квест

Коли: 7 липня, 18:00

Де: Старт біля пушки м. Арсенальна

Ціна: 250 грн/особа

Family WEEKEND

В ТРЦ Art Mall відбудеться сімейне свято. У програмі: художні та творчі майстер-класи для дорослих та дітей, вистава від Театру ляльок, аквагрим, розважальна програма та дискотека від дитячого міста професій Kids Will. Це чудова можливість провести вихідні весело та з користю для всієї родини.

Family WEEKEND

Family WEEKEND

Коли: 6 липня, початок о 14:00

Де: ТРЦ Арт Молл, вул. Заболотного, 37 (1-й поверх)

Ціна: Безкоштовно

Ці різноманітні події дозволять киянам та гостям міста цікаво та насичено провести вихідні, обравши розваги відповідно до своїх уподобань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #афіша #куди піти на вихідні
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...