• Головна
  • Київрада збільшила компенсацію за встановлення альтернативних джерел енергії у багатоповерхівках
10:05, 5 липня

Київрада збільшила компенсацію за встановлення альтернативних джерел енергії у багатоповерхівках

Київрада збільшила компенсацію за встановлення альтернативних джерел енергії у багатоповерхівках

Київська міська рада збільшила суми компенсації за встановлення незалежних джерел електроенергії для багатоповерхових будинків.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Передбачається відшкодування 75% вартості придбаних незалежних джерел електроенергії, але не більш як: 100 тис. грн - для будинків до шести поверхів (включно), 200 тис. грн - для будинків від 7 до 16 поверхів (включно), 300 тис. грн - для будинків від 17 поверхів.

З початку повномасштабного вторгнення Київ компенсував 75% вартості обладнання, але максимальна сума допомоги становила не більш ніж 80 тис. грн за одну одиницю обладнання. За цією програмою у столиці реалізували понад 670 проєктів.

На збільшену компенсацію можуть претендувати всі багатоповерхові будинки столиці, мешканці яких ухвалять відповідне рішення.

"Більша поверховість житлового будинку та його площа визначають і більшу потребу в енергоспоживанні. А отже - необхідне потужніше обладнання для заміщення електроенергії під час відключень. Ми пропонуємо збільшити максимально граничну суму залежно від поверховості будинку, щоб мешканці могли закуповувати потужніше обладнання", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше ми писали про київські ЖК з сонячнимипанелями.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#економіка #електроенергія #Київрада #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...