• Головна
  • У Дарницькому районі привітали 100-річну ювілярку, - ФОТО
12:35, 4 липня

У Дарницькому районі привітали 100-річну ювілярку, - ФОТО

У Дарницькому районі привітали 100-річну ювілярку, - ФОТО

3 липня 2024 року заступник голови Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник привітав зі 100-річчям одну з найстарших жительок району – Варвару Прохорівну Бородюк.

Варвара Прохорівна народилася 3 липня 1924 року в селі Каратуль Київської області. Її життєвий шлях був сповнений як радощів, так і випробувань. У 16 років вона вийшла заміж, а в 1941 році її чоловік пішов на фронт. Після війни подружжя пережило трагічну втрату сина, якому було 4 роки, і згодом переїхало до Києва.

Варвара Прохорівна

Варвара Прохорівна

У столиці Варвара Прохорівна розпочала трудову діяльність на Дарницькому шовковому комбінаті, де пропрацювала ткалею до виходу на пенсію, а потім ще 15 років.

Варвара Прохорівна

Варвара Прохорівна

Ювілярка відома своєю любов'ю до людей, добротою та щедрістю. За словами Миколи Калашника, кожен такий ювілей є гордістю району, адже саме такі люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями традицій і глибокої життєвої мудрості.

Варвара Прохорівна

Варвара Прохорівна

На святкуванні були присутні численні друзі та близькі Варвари Прохорівни, які вітали її теплими словами. Заступник голови РДА побажав ювілярці міцного здоров'я, довгих років щасливого та мирного життя, радості від усвідомлення важливих справ, зроблених за всі ці роки, а також нових рекордів довголіття.

Нагадаємо, що сили ППО вночі збили російські шахеди на підступах до Києва

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #ювілей #Дарницька РДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...