• Головна
  • Наніс смертельний удар ножем: під Києвом чоловік зарізав співмешканку, - ФОТО
13:11, 3 липня

Наніс смертельний удар ножем: під Києвом чоловік зарізав співмешканку, - ФОТО

Наніс смертельний удар ножем: під Києвом чоловік зарізав співмешканку, - ФОТО

У Іванківській громаді Вишгородського району Київської області сталася жахлива трагедія. 59-річний чоловік підозрюється у вбивстві своєї співмешканки.

Поліція Київщини повідомила зловмиснику про підозру у скоєнні тяжкого злочину.

За даними правоохоронців, тіло 59-річної жінки з колото-різаною раною на шиї виявила її донька. Жінка лежала на підлозі будинку. Саме донька викликала поліцію на місце події.

Прибувши на місце злочину, поліцейські з'ясували, що загибла проживала зі співмешканцем, однак його на момент приїзду правоохоронців у будинку не було. Місцезнаходження чоловіка залишалося невідомим.

Фото:  Нацполіція

Фото: Нацполіція

Завдяки оперативним діям працівників Вишгородського управління поліції підозрюваного швидко знайшли та затримали. За попередньою інформацією, трагедія сталася внаслідок побутового конфлікту. Між співмешканцями виникла суперечка, під час якої чоловік схопив ніж та завдав жінці смертельного удару в шию. Після скоєного зловмисник втік з місця злочину.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми писали про те, що у Києві засудили рецидивіста.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #вбивство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...