• Головна
  • Де поплавати в басейні просто неба: ТОП-8 локацій у Києві та поблизу міста
09:15, 2 липня

Де поплавати в басейні просто неба: ТОП-8 локацій у Києві та поблизу міста

Де поплавати в басейні просто неба: ТОП-8 локацій у Києві та поблизу міста

Відпочинок біля басейну вважається хорошою ідеєю для проведення вільного часу не лише на вихідних, але й у будь-який інший день. У Києві працює достатня кількість комплексів, які повністю для цього підходять. Деякі створені для плавання з дітьми, інші більше підходять для тихого проведення часу у малій компанії або на самоті.

Ми підготували для вас добірку відпочинкових комплексів у Києві та неподалік столиці з басейнами і мальовничою природою, щоб напередодні спекотних вихідних ви змогли спланувати своє дозвілля.

І перший комплекс для відпочинку з відкритим басейном – "Sobi Club", що знаходиться в кілометрі від Київської ГЕС. Розташування в неї направду ідеальне: сосновий бір, дніпровський берег, власний піщаний пляж і 25 гектарів релаксу та затишку. У "Sobi Club" є все, щоб розслабитися та оздоровитися.

Цей заміський комплекс пропонує одразу декілька різновидів басейнів. Перший – розміром 50х15 метрів, глибиною 1,45 метрів та температурою води 25-28С. Другий, з гідромасажем та водоспадом, розпочинається у СПА-зоні, а потім простягається на вулиці. Ви можете обирати, де купатися, самотужки. Розмір незвичайного басейна – 25 метрів, глибина – близько 1,5 метрів, а температура – 24-27С. Ще два відмінних басейна просто неба в Sobi Club: дитячий (глибиною 45 см) та літній (довжиною 18 метрів і глибиною 1,3-1,55 метрів).

Ціни: дорослі – 700-1100 грн, діти – 350-550 грн.

Адреса: Вишгородський район, 1000 метрів від Київської ГЕС в біку села Хотянівка.

На території лаунж-бару "Shaka bar" діють два окремих майданчики. Перший включає басейн під відкритим небом, шезлонги та бар, де одночасно можуть відпочивати до 200 осіб. Другий майданчик – це простора дворівнева літня тераса з газоном, де проводяться різноманітні активності для відвідувачів. У цьому місці можна не лише насолоджуватися плаванням у басейні під відкритим небом в Києві, а й смачно пообідати стравами з меню ресторану, яке постійно оновлюється. Будьте уважні, шезлонги та ліжка не бронюються!

Ціни:

  • вхід на територію з басейном – 250 грн (будні), 300 грн (вихідні);
  • шезлонг – 250 грн;
  • шезлонг-ліжко подвійне – 500 грн;
  • дітям до 6 років – безкоштовно.

Графік роботи:з 10:00 до 20:00.

Адреса:парк "Муромець".

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

"Sandali Trukhaniv Resort"– це комплекс відпочинку на березі Дніпра з басейном, альтанками, будиночками, волейболом, зонами для барбекю й баром. Окремого басейну для дітей немає, але глибина основного варіюється від 60 сантиметрів до 3 метрів. На території також є дитячий майданчик і батут. Комплекс pets friendly.

Ціни:

  • басейн і шезлонг – 300 грн/день (діти до 7 років – безкоштовно);
  • оренда альтанки з мангалом – 200 гривень з людини;
  • оренда будиночка на чотирьох осіб – 800 грн/доба.

Графік роботи:

  • басейн з 10:00 до 20:00;
  • весь комплекс: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса:Труханів острів, Паркова дорога, 3.

"Пірс 39" на ВДНГ можна відвідувати всією сім'єю: для маленьких гостей тут є окремий басейн з аквагіркою. Це зона відпочинку з басейнами на ВДНГ, включає основний басейн довжиною 25 метрів і дитячий з аквагіркою на 13 метрів. На території працює бар, також дозволяють приносити їжу та напої із собою.

Ціни:

  • басейн – 150 грн/год – для дорослих, 75 грн/год – для дітей (будні), 200 грн/год – для дорослих, 100 грн/год – для дітей (вихідні);
  • оренда шатра – 600 грн;
  • оренда рушника – 50 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 19:00; Сб-Нд з 09:00 до 19:00.

Адреса:проспект Глушкова, 1 (ВДНГ), праворуч від центрального входу до «Експоцентру».

Заміський комплекс відпочинку "Shelest" також розташований на березі Київського моря. Це місце, де можна відпочити як із родиною, так і наодинці із собою. Тут можна не лише втекти від міста, а й відзначити власне свято чи влаштувати корпоратив з колегами.

Окремої уваги заслуговують басейни у цьому заміському комплексі, адже вони розташовані посеред природи. Тож якщо вам хочеться поніжитися у теплій воді із виглядом на ліс або позасмагати у тиші – у "Shelest" це гарантовано. Тим паче, що на території аж три басейни: два великих для дорослих і один для малечі.

Ціни:

  • Пн-Чт – 1300 грн/день (у вартість входять рушник та шезлонг);
  • Пт-Нд – 1500 грн/день.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Адреса: Київська область, Вишгородський район, Пірнівська територіальна громада, вул. Приморська, 1.

В розважальному комплексі "Sky Family Park", що розташований неподалік ТРЦ SkyMall, ви також зможете поніжитись та поплавати в басейні. Тут працює басейн просто неба площею 1500 квадратних метрів. Біля нього для відвідувачів облаштували лаунж-зону та фудкорт. Також на території "Sky Family Park" є бар та зелена зона відпочинку, де можна орендувати окрему альтанку для родини.

Ціни:

  • вхід до парку – 100 грн; для дітей до 10 років – безкоштовно;
  • відпочинок біля басейну: будні – 400 грн, вихідні – 500 грн;
  • шезлонги, пуфи – 300 грн.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00, Понеділок – вихідний.

Адреса: пр. Романа Шухевича 2Т.

"Osocor Pool Scene" у столичному комплексі відпочинку "Osocor Residence" має трирівневий каскадний басейн, тропічний душ, гідромасажну зону, дитячий басейн, комфортні бунгало, дуплекси та шезлонги. 37 метрів кристально чистої прохолоди у спекотний день. Завжди у наявності – прохолодні напої з льодом та музичний супровід від диджеїв. Крім цього – піщаний пляж, кришталеве озеро, пальмова алея, різноманітні види спорту для дорослих та дітей.

Ціни:

  • шезлонг біля басейну (одна людина) – будні – 1000 грн, вихідні – 1200 грн;
  • ліжко біля басейну (на двох) – будні – 2000 грн, вихідні – 2500 грн;
  • бунгало біля басейну (на двох) – будні – 2500 грн, вихідні – 3000 грн.

Графік роботи: щодня з 9:00 до 20:00.

Адреса: вул. Виноградна, 2.

І останній комплекс відпочинку, де ви зможете поніжитись на сонечку та поплавати в басейні – "Sungrilla Secret Beach". На території комплексу є два басейни – великий (туди пускають лише дорослих) і маленький із підігрівом (температура до 28 градусів). Також є тераса з краєвидом на Дніпро та бар із кухнею. Бронювання шезлонгів не передбачене.

Ціни:

  • шезлонг (Пн – Чт/Пт – Нд) – 600/800 грн,
  • ліжко (Пн – Чт/Пт – Нд) – 1500/2000 грн;
  • бунгало на чотирьох (Пн – Чт/Пт – Нд) – 2000/2500.

Графік роботи: Пн – Чт з 10:00 до 20:00; Пт – Нд з 10:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Набережно-Хрещатицька, 10 (біля Гаванського моста на Подолі).

Також ми розповідали про те, де у Києві скуштувати смачне та незвичне морозиво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #басейн #ціни #відкритий басейн #графік #шезлонг #комплекс відпочинку
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...