• Головна
  • У КМДА відкрилась виставка картин ветеранів ЗСУ, – ФОТО
10:31, 1 липня

У КМДА відкрилась виставка картин ветеранів ЗСУ, – ФОТО

У КМДА відкрилась виставка картин ветеранів ЗСУ, – ФОТО

У Колонній залі Київської міської державної адміністрації відкрили виставку "…ти можеш мати мир, лише коли здатен його захистити…". Представлені на ній картини створені ветеранами ЗСУ під час реабілітації в госпіталі Києва.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

У КМДА відкрили виставку картин військовихУ КМДА відкрили виставку картин військовихУ КМДА відкрили виставку картин військових

Соціальна місія виставки – підтримати ветеранів, посприяти їхній інтеграції в сьогоднішнє суспільство і життя. Показати багатогранний внутрішній світ наших Захисників, здатність бачити і творити красу.

Серед авторів експозиції: захисники «Азовсталі», колишні полонені Оленівки, військові зі складними контузіями та неврологічними ускладненнями. Завдяки урокам з олійного живопису від художниці Chepurna вони мали змогу відновити фізичний та емоційний стан під час реабілітації.

Ці хлопці прості люди, вони мають звичайні почуття – страхи, біль, бажання і мрії. Багато з них сьогодні зневірилися і почуваються непотрібними й покинутими. Майстер-класи з олійного живопису дають багатьом надію і віру в себе. Розкривають у військових творчу сторону, про яку хлопці навіть не здогадувалися. Через картини вони проживають власні історії, відчувають і усвідомлюють самих себе, і попри все випромінюють добро й любов, – прокоментувала ідею реабілітації поранених через мистецтво художниця Chepurna.

Раніше ми розповідали про скульптури та пам’ятники у Києві, які присвячені саме дітям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #виставка #КМДА #художники #військові #картини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...