• Головна
  • Київський метрополітен запрошує на роботу: які вакансії пропонують та скільки платять
13:05, 29 червня

Київський метрополітен запрошує на роботу: які вакансії пропонують та скільки платять

Київський метрополітен запрошує на роботу: які вакансії пропонують та скільки платять

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" відкрило набір на ряд вакансій, пов'язаних з обслуговуванням та ремонтом ескалаторів.

Серед відкритих позицій: слюсар-електрик, слюсар-ремонтник, електромеханік та інші спеціальності.

Вимоги до кандидатів включають наявність професійно-технічної освіти (бажано в галузі механіки, електротехніки або суміжних сферах), відповідальність, уважність та здатність працювати в команді. Досвід роботи з ескалаторами вважається перевагою.

Основні обов'язки працівників охоплюватимуть керування ескалаторами, їх регулярне технічне обслуговування, діагностику та усунення несправностей, а також виконання планових та аварійних ремонтних робіт.

Підприємство пропонує конкурентну заробітну плату від 14 000 до 21 100 грн, офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, щорічну відпустку від 28 днів з можливістю збільшення, а також перспективи професійного росту.

Зацікавлені кандидати можуть звертатися за телефоном (044) 238-47-06 або заповнити онлайн-форму на сайті метрополітену.

Варто зазначити, що в київському метро функціонує 122 ескалатори різної глибини залягання, які потребують постійного обслуговування та дбайливого ставлення для забезпечення безперебійної роботи.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Метро #вакансії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...