• Головна
  • У Шевченківському районі Києва знесуть аварійну будівлю: що зʼявиться на її місці
14:08, 28 червня

У Шевченківському районі Києва знесуть аварійну будівлю: що зʼявиться на її місці

У Шевченківському районі Києва знесуть аварійну будівлю: що зʼявиться на її місці

У столиці за адресою вулиця Лук’янівська, 29, що в Шевченківському районі Києва, планують знести аварійну будівлю, а на її місці збудувати заклад дошкільної освіти.

У КМДА оголосили проведення інвестиційного конкурсу.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Заявку на участь, конкурсні пропозиції та інші встановлені документи прийматимуть у Департаменті економіки та інвестицій КМДА протягом 45 днів.

За орієнтовними техніко-економічними показниками, новий дитячий садок матиме три поверхи та буде розрахований на 113 вихованців. На його території планується облаштувати шість групових дитячих майданчиків, - повідомили у КМДА.

Зараз на місці запланованого будівництва знаходиться аварійна будівля. До 2008 року її використовували як спальний корпус спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 8. Будівля не підлягає капітальному ремонту через аварійність тримальних конструкцій - депутати дозволили її знести.

Крім того, ми писали раніше також про те, що у київському елітному районі Печерськ під виглядом ремонту розбирають фундамент Палацу Кирила Розумовського, який був збудований у 1799 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #знос #будівля #будівництво #дитсадок #КМДА #конкурс #інвестори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...