• Головна
  • Лавандове, з горгонзолою або білими грибами: ТОП-7 закладів, де можна поласувати незвичайним морозивом у Києві
17:05, 27 червня

Лавандове, з горгонзолою або білими грибами: ТОП-7 закладів, де можна поласувати незвичайним морозивом у Києві

Лавандове, з горгонзолою або білими грибами: ТОП-7 закладів, де можна поласувати незвичайним морозивом у Києві

Після чергового похолодання до Києва повертається спека. Синоптики знову обіцяють жаркі дні, тож, саме час насолоджуватися найкращим літнім десертом. А у літню спеку ідеально смакує прохолодне морозиво. Ванільне, шоколадне, малинове, з горішками і навіть смаком жуйки – це банально.

Журналісти 44.ua підготували для вас добірку закладів столиці, де ви зможете насолодитись найбільш незвичайним та, звичайно ж, дуже смачним морозивом. Справа за вами, обирайте місце, куди піти в Києві, щоб здивувати сім’ю чи друзів найнезвичайнішими смаками морозива.

Перший столичний заклад в нашій добірці, де ви зможете скувати незвичне морозиво – "Mr. Pops". Тут готують натуральне морозиво ручної роботи в форматі popsicle – тверде і на паличці. У Латинській Америці цей формат означає фактично фруктовий лід, у нас же трохи змінили концепцію і міксують абсолютно неймовірні смаки як то каркаде, ананас з чилі і груша з дор блю.

В асортименті є як більш звичні смаки (полуниця і вершки, малина, ескімо, солона карамель), так і незвичайні (індійський манго, маракуйя, лаванда, іриска, ванільне морозиво зі шматочками брауні).

Ціни:

  • морозиво брауні з курагою та чорносливом – 125 грн;
  • морозиво з вишнею та журавлиною – 125 грн;
  • морозиво зі смаком "Груша та дор-блю" – 125 грн;
  • морозиво зі смаком "Солона карамель" – 110 грн.

Адреса: вулиця Жилянська 43б; вулиця Ентузіастів, 1; вулиця Полтавська, 3; проспект Берестейський, 135 та багато інших.

Наступний заклад, де ви можете поласувати незвичним морозивом – кафе "Умка". Затишне і солодке кафе в центрі Києва, де готують незвичайні сорбети і морозиво. Тут уже не раз ламали стереотипи про те, з чого можна їх приготувати і які бувають смаки. Винний, огірковий, гранатовий і пивний сорбети, морозиво зі смаком трюфеля, рому і родзинок. Обов’язково скуштуйте хіт цього літа – морозиво зі смаком сиру «Горгонзола» і закусіть його винним сорбетом.

Ціни:

  • солона карамель – 200/300 грн;
  • горгонзола – 250/350 грн;
  • малага – 250 грн/350 грн;
  • фісташка ­ – 250 грн/350 грн.

Графік роботи: Пн-Чт з 11:00 до 21:30, Пт-Нд з 10:00 до 21:30.

Адреса: вул. Костьольна, 6.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

За домашнім морозивом в закладі "Honey"у Києві збираються шалені черги. А все через незвичні поєднання смаків морозива, різновидів якого тут десятки. Тут поєднують українські яблука з мадагаскарською ваніллю або, наприклад, карпатську лохину з кокосом та лаймом.

Ціни:

  • морозиво з лозиною та лаймом – 145 грн;
  • морозиво з ананасом, манго та маракуйя –145 грн;
  • морозиво з солоною карамеллю в шоколаді з печивом амаретто – 175 грн;
  • морозиво з малиною та матчею в шоколаді – 160 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 22:00, Сб-Нд з 09:00 до 22:00.

Де cкуштувати: вул. Нижній Вал, 19/21.

У майстерні натурального морозива "Файні Льоди" люблять дивувати новими та смачними поєднаннями морозива та сорбетів. Тут понад 120 класичних, солодких, сирних, алкогольних поєднань. Гурманам пропонують спробувати гастролінійку морозива – томати з базиліком, дорблю із смородиною, креветку з філадельфією, копченого лосося та навіть морозива з борщу! Як смакує головна українська страва у морозиві треба дізнатися кожному українцю.

Графік роботи:щодня з 10:00 до 22:00.

Де скуштувати: ВДНГ, ЖК Standard One, вул. Васильківська, 100а, ТЦ Lavina Mall, River Mall, Retroville, Проспект, а в теплу пору року ще й на вуличних вітринах в різних куточках міста (ТЦ Smart Plaza, Piramida, Аладдін, біля Novusів на Урлівській, Лобановського, Броварському проспекті, Бажана, Червоної Калини).

У закладі "Vero Vero", що на Подолі, проходить фестиваль морозива, який триватиме до осені. Ресторан пропонує близько 30 видів морозива: на основі італійського десертного вина з солоними шматочками лимона, зі смаком білих грибів, пармезану або бузку, чорнослив-віскі або зі смаком коктейлю Бульвардье з копченою грушею. Сорбети огіркова Маргарита, Bloody Mary, просекко-манго.

Ціни:

  • морозиво з шоколадом та трюфелем – 98 грн за 50 гр;
  • морозиво з горгонзолою – 98 грн за 50 гр;
  • морозиво з чорницею – 98 грн за 50 гр.

Графік роботи: щодня з 08:00 до 23:00.

Адреса: вул. Іллінська, 18.

У фірми "Валь-де-Валь" так багато цікавих смаків, що вибрати щось одне – це ще той квест. Гарбузове, арахісове, м’ятне, базилік з лохиною, зеленим чаєм, кокосом тощо. Але можете не хвилюватися через те, чи не помилилися ви з вибором, – усе морозиво тут дуже смачне, приготоване з натуральних інгредієнтів, і навіть якщо ви виберете зовсім простий і знайомий смак на кшталт шоколаду – все одно будете в захваті.

Ціни:

  • морозиво зі смаком чаю – 130 грн;
  • хлібне морозиво – 130 грн;
  • морозиво зі смаком обліпихи – 130 грн.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 22:00.

Де: вул. Велика Житомирська, 26б.

"Gelarty" — це студія морозива, де, насправді, незвичайне все. Ви не повірите, але з морозивом тут роблять суші, роли, бургери, паштети і навіть піцу. У приготуванні використовують тільки натуральні інгредієнти, а заморожують рідким азотом прямо на очах у гостей.

У Gelarty можна спробувати оригінальне морозиво, наприклад, чорне з чорним кунжутом і чорнилом каракатиці, а також два види історичного морозива (приготованого по історичним рецептами). Перше — ванільне за рецептом 1649 року Жерара Тірсена (шеф-кухар французького королівського двору, який вперше розсекретив рецепт морозива для звичайних людей), а друге — крем-брюле за рецептом 1691 року Франсуа Мессьяло (шеф-кухар герцога Орлеанського).

Також радимо спробувати алкогольне морозиво (звичайно, якщо вам виповнилося 18), айс-смузі (перетерті фрукти і ягоди без молока і навіть без води) і бургер з яловичої котлетою і морозивом з гірчиці з медом з гастрономічної лінійки.

Ціни:

  • омлет з моцарелою та пармезаном, томатами чері, французьким багетом та морозивом з соусу песто – 180 грн;
  • дабл-бургер з яловичою котлетою з морозивом із гірчиці з медом – 289 грн;
  • брускета з лососем "Гравлакс" та мусом із авокадо з морозивом з сиру фета та кропу – 320 грн.

Графік роботи:щодня з 10:00 до 22:00.

Де шукати: вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavina).

Також ми розповідали про ТОП закладів Києва, де варто спробувати сирники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #морозиво #сорбет #меню #ціни #заклади
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...