• Головна
  • Літо – час освіжаючих та корисних коктейлів від Yogoda
Новини компаній
11:00, 27 червня

Літо – час освіжаючих та корисних коктейлів від Yogoda

Новини компаній

У спекотні літні дні ніщо не зрівняється з насолодою, яку дарують освіжаючі напої. Скуштуйте коктейлі від Yogoda – це поєднання натуральних інгредієнтів, яскравих смаків та користі для вашого здоров'я.

Літо – час освіжаючих та корисних коктейлів від Yogoda, фото-1

Основні переваги коктейлів Yogoda

Коктейлі Yogoda виготовляються лише з натуральних інгредієнтів: найкращих ягід, фруктів, меду і спецій від українських та світових виробників без додавання синтетичних барвників, підсилювачів смаку, консервантів та інших штучних домішок.

Завдяки технології шокового заморожування, яка використовується під час транспортування та зберігання сировини, в ягодах і фруктах залишаються всі корисні властивості, а також оригінальні смак та аромат. Гармонійне поєднання інгредієнтів у коктейлях створює унікальні яскраві смаки та дарує незабутні враження й емоції.

Вітамінні коктейлі додому, в офіс чи в меню кафе від ТМ Yogoda

Кожен коктейль містить багато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Детальніше про них розповідаємо далі.

  • Коктейль Мохіто. Освіжний ароматний напій із м'яти та лайма, які допомагають заспокоїти нерви, покращити імунітет і роботу травної системи.
  • Коктейль Морський бриз. Легкий та освіжний напій з екзотичними нотками на основі соків журавлини, грейпфруту та лимону, які допомагають боротися з хронічними хворобами та запаленнями й мають комплексний позитивний вплив на організм.
  • Коктейль Персиковий Белліні. Солодкий та ароматний напій із персика й малинового соку, які відомі як чудові засоби для підвищення гемоглобіну, а також чебрецю, який корисний для легенів і травлення.
  • Коктейль Брамбл. Напій з яскравим пікантним смаком із ягід ожини, малини, ялівцю, лимонного соку та коріандру. Це справжня знахідка, адже ягоди ожини позитивно впливають на роботу мозку, ягоди ялівцю полегшують протікання запальних захворювань, а коріандр корисний для травлення.

Так, коктейлі не тільки добре втамовують спрагу та насичують енергією влітку, але й сприяють підвищенню імунітету та правильній роботі всіх систем організму шляхом насичення його нутрієнтами.

Коктейлі можна брати з собою в офіс, на природу чи в подорож, адже їх дуже легко готувати. Достатньо концентрат Мохіто чи будь-який інший залити звичайною або мінеральною водою та додати лід, якщо бажаєте.

Літо – час освіжаючих та корисних коктейлів від Yogoda, фото-2

Де купити корисні літні коктейлі Yogoda

Відкрийте для себе світ освіжаючих та корисних напоїв від Yogoda! Окрім літніх коктейлів, виробник пропонує також широкий вибір натуральних ягідно-фруктових чаїв у пакетиках. Купити продукцію Yogoda можна на сайті виробника або в магазинах партнерів, як-от Фора, АТБ та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коктейлі #yogoda #вітамінний коктейль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...