• Головна
  • Переваги купівлі житла й авто в кредит
Новини компаній
09:00, 27 червня

Переваги купівлі житла й авто в кредит

Новини компаній

Досить роками орендувати квартиру й відкладати на авто, обмежуючи себе в усьому! Програми приватного кредитування від Ощадбанку надають можливість придбати власне житло та купити нове авто в кредит без необхідності накопичувати значну суму. Не потрібно нічого чекати — після підписання договору ви відразу можете заселитися у своє нове житло чи почати користуватися автомобілем, регулярно сплачуючи платежі за кредитом.

Переваги купівлі житла й авто в кредит , фото-1

Купівля житла на вторинному ринку в іпотеку до 20 років

Ощадбанк пропонує вигідні іпотечні кредити на вторинне житло:

  • на максимальний строк до 20 років;
  • з фіксованою відсотковою ставкою від 19,05% до 19,4%.

Завдяки фіксованій відсотковій ставці на весь термін кредиту ви зможете розраховувати витрати й стабільно сплачувати платежі без прострочок. Програма передбачає покриття за рахунок іпотеки до 70% вартості житла, тобто перший внесок становить від 30% від вартості житла. Максимальна сума кредиту на купівлю житла сягає 10 млн грн, що дозволяє вибрати житло мрії у найкращому районі міста з чудовою інфраструктурою.

Є два формати погашення такого кредиту на купівлю житла:

  • ануїтетний, коли виплати платежів разом із відсотками здійснюються однаковими частинами через однакові проміжки часу;
  • класичний, коли платежі по тілу кредиту здійснюються через однакові проміжки часу, але відсотки нараховуються на залишкову суму, завдяки чому сума виплат щоразу менша.

Тип погашення ви вибираєте самостійно з урахуванням своїх фінансових можливостей і цілей. Окрім цього, є можливість частково компенсувати платежі за кредитом за рахунок податкових пільг, а також можна достроково погасити кредит без будь-яких штрафних санкцій.

Підсумовуючи, іпотечне кредитування від Ощадбанк — чудова й максимально безпечна можливість уже сьогодні придбати гарне житло й більше не витрачати гроші «на вітер», а інвестувати їх у своє краще життя й нерухомість.

Ощад Драйв: купівля авто в кредит на вигідних умовах

Програма автокредиту від Ощадбанку передбачає позики:

  • на строк до 7 років;
  • з відсотковою ставкою від 0.01% до 15,99%
  • мінімальна сума кредиту становить 100 000 грн.

Це дуже гнучка програма, в межах якої відсоткова ставка залежить від терміну кредитування та розміру першого внеску. Чим більший перший внесок, який стартує з 20% від вартості авто, та менший термін кредитування — тим менша відсоткова ставка, тож є сенс першим платежем покрити якомога більшу частину вартості автомобіля.

Позику на купівлю авто можна погашати так, як іпотеку, вибравши ануїтетний чи класичний тип. Зауважимо, що ви маєте можливість повернути кредит достроково без будь-яких штрафних санкцій.

Як отримати в Ощаді кредит на житло чи авто

Щоб дізнатися більше й отримати кредит на житло в Ощадбанку або на нове авто, залиште заявку на вид кредиту, що вас цікавить, на сайті, або завітайте з паспортом та ІПН до відділення банку. Консультант зорієнтує щодо подальших дій та підкаже оптимальне рішення для кожного індивідуального випадку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...