• Головна
  • Сидів на колії: на Київщині 14-річний підліток потрапив під електропоїзд та дивом вижив, – ФОТО
15:23, 26 червня

Сидів на колії: на Київщині 14-річний підліток потрапив під електропоїзд та дивом вижив, – ФОТО

Сидів на колії: на Київщині 14-річний підліток потрапив під електропоїзд та дивом вижив, – ФОТО

Електропоїзд на Київщині травмував підлітка. Потерпілим виявився 14-річний мешканець Бучі. Наразі поліція розслідує обставини цієї трагічної події.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

За повідомленням поліції, 25 червня, близько 21:30, до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що електропоїзд, рухаючись поблизу міста Буча, травмував людину.

На місце відразу прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції та слідчий. Як попередньо встановили правоохоронці, близько 21:00 електропотяг їхав у напрямку станції Тетерів.

За попередніми даними, під час руху, 57-річний машиніст помітив, що на колії сидить людина. Він застосував звуковий сигнал та екстрене гальмування, та, на жаль, уникнути наїзду не вдалось, - йдеться в повідомленні.

Потерпілим виявився 14-річний мешканець Бучі. Хлопець перебував у свідомості. Медики швидкої терміново доставили з травмою голови до Київської обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, ми писали, що вночі, 13 травня, на одній із залізничних станцій Білоцерківського району на Київщині було виявлено травмованого молодого чоловіка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #поїзд #підліток #аварія #електричка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...