• Головна
  • В Києві, зі світлом! ТОП-5 квартир в оренду, де вже є сонячні панелі чи генератор
09:05, 25 червня

В Києві, зі світлом! ТОП-5 квартир в оренду, де вже є сонячні панелі чи генератор

В Києві, зі світлом! ТОП-5 квартир в оренду, де вже є сонячні панелі чи генератор

Ми вже випустили підбірку з рейтингом та антирейтингом київських будівель, де є сонячні панелі. Але то ЖК, яких небагато з таким обладнанням. Як йдуть справи з квартирами, кожну з яких персонально підвести до зеленої енергетики набагато простіше?

Редакція 44.ua уже зібрала список, і пропонує його бажаючим орендувати по-справжньому енергоефективне житло. Тут тільки з сонячними панелями чи генератором, і ніяк інакше.

Сирецько-Садова, 1

Економна та затишна квартира-студія чекає на своїх нових орендарів. Поряд станції метро Нивки та Сирець - залежно від того, яка гілка метро вам більше до вподоби. З точки зору енергоефективності, є власна котельня та резервне живлення, а ще власники обіцяють дуже маленькі витрати на комуналку.

Оренда: 10 тис. грн.

Контакти: +38(095)4998877.

Бориса Гмирі, 10/49

Перейдемо на лівобережну частину Києва. Тут у нас однокімнатна квартира, де скоро мають встановити і генератор, і сонячні панелі. Що ж, повіримо на слово власникам: це дійсно новобудова із хорошими цінами за оренду, тож такий крок у їх інтересах.

З недоліків виділимо лише те, що квартира розташована на 21 поверсі. Маємо певні сумніви, що ліфт отримав резервне живлення. Щоправда, можете трохи зловтішатись - всього у будинку 25 поверхів, тобто комусь лізти ще на чотири поверхи вище вас.

Оренда: 440 доларів (17 тис. грн).

Контакти: +38(068)3857647.

Жилянська, 68

Ненадовго перенесемось до рубрики "дорого-багато". На Жилянській розташовано ЖК "Перлина 52", де по дуже високим цінам пропонують квартири не лише з резервним живленням, а і з резервним теплопостачанням.

Дві кімнати, ліфт та підземний паркінг (читайте як "власне бомбосховище"). Начебто все шикарно, чи не так? Щоправда, викласти за місяць такої оренди доведеться 1,3 тис. доларів. Втім, власник писав, що можна поторгуватись.

Оренда: 1,3 тис. доларів (52 тис грн).

Контакти: +38(067)4040741.

Ігоря Сікорського, 4Б

Зараз ми вам запропонуємо повний антонім першого пункту. Начебто теж однокімнатна квартира, але є дані лише про генератор на ліфті. Так, це не у квартирі. Але як ми могли оминути увагою житло, де заживлено найбільш приємний спосіб дістатись 17 поверху?

Як мінімум, задумайтесь. Тим паче, це саме той випадок, коли оренда на правому березі коштує дешевше за пропозицію на лівому, хоча в обох випадках йдеться про новобудови.

Оренда: 15 тис. грн.

Контакти: +38(095)6272067.

ЖК Delmar

І знову однокімнатка. Також заживлено ліфт на випадок блекаутів (вже стоїть генератор), але з енергоефективністю квартири сталось дещо інше. Річ у тім, що будинок тримається на одній лінії електропостачання з лікарнею, і тому там світло поки що не зникає.

З одного боку, одного разу лінію можуть і роз'єднати. З іншого - ліфт точно вас підвезе навіть без світла. І все ж це преміальне житло в центрі міста.

Оренда: 800 доларів (32 тис. грн).

Контакти: +38(097)6780938.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #електроенергія #нерухомість #житло #топ #ЖКГ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...