• Головна
  • Аферистка чи законна дружина: працівниця київського РАЦСу "одружилася" зі зниклим військовим і заробила на цьому 1000000 грн
11:12, 24 червня

Аферистка чи законна дружина: працівниця київського РАЦСу "одружилася" зі зниклим військовим і заробила на цьому 1000000 грн

Аферистка чи законна дружина: працівниця київського РАЦСу "одружилася" зі зниклим військовим і заробила на цьому 1000000 грн

У Києві розглядають справу щодо привласнення державних коштів за зниклого військового. Так, працівниця РАЦСу "вийшла заміж" за зниклого військового і заробила на цьому 1000000 гривень.

Про це повідомляє ТСН.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

В одному з київських судів майже рік розглядали справу, де колишня дружина зниклого безвісти військовослужбовця вимагає визнати другий шлюб свого колишнього фіктивним. Наголошує, що в Києві у день реєстрації шлюбу ексчоловіка не було. А з РАЦСу – жодного фото молодят. Ба більше, нова дружина бійця – колишня працівниця РАЦСу.

Позивачка Ольга – це колишня дружина бійця, діє від імені малолітньої дитини. За словами Ольги, цей шлюб не міг бути укладеним, оскільки її колишнього чоловіка фізично не було ні в Києві, ні в РАЦСі. І він не ставив свій підпис, про що свідчить висновок Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Яна Біднюк – жінка, яка називає себе законною дружиною зниклого безвісти військового. За її словами, вона розписалася з чоловіком 2 серпня, а потім він поїхав на службу. За місяць він зник безвісти під Бахмутом.

До мене 16 вересня з військкомату прийшли і вручили мені сповіщення, що він безвісти зниклий, – каже Ольга.

Саме Ольгу, як матір дитини бійця, особисто сповістили про зникнення, і перші місяці вона як опікунка отримувала його бойові – 100 тисяч гривень на місяць. Аж раптом через пів року після зникнення чоловіка надійшло сповіщення з військової частини – виплати її ексчоловіка тепер отримує нова дружина Яна Біднюк.

У Дніпровському РАЦСі Києва, де одружувалися Яна Біднюк і нині зниклий боєць, надавати будь-які коментарі щодо цього шлюбу відмовилися. І за дивним збігом обставин саме тут колись працювала і Яна Біднюк. Вона й зараз працює в системі РАЦС, у Міністерстві юстиції.

Суд досліджував усі документальні докази, які надавали сторони. Однак доказів, які б засвідчили перебування чоловіка в Києві, і тим паче в РАЦСі в день реєстрації шлюбу, адвокатка Яни Біднюк не надала. Натомість вони подавали на відвід судді. Суддя відвід відхилила, – йдеться в повідомленні.

Дніпровський РАЦС за рішення суду має анулювати актовий запис. Адвокатка Яни Біднюк каже – буде подавати апеляцію. А от хто саме підробив документи й підписи – це вже визначатимуть правоохоронці.

Наразі триває слідство. За час розгляду цієї справи Біднюк отримала бойових виплат на понад 1 мільйон гривень.

Також ми розповідали, що у Києві викрили адміністраторку танцювальної студії, яка привласнювала кошти клієнтів. Загалом їй вдалось вкрасти 53 тисячі гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кошти #військовий #виплати #афера #суд дружина #РАЦС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...