• Головна
  • Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві
12:05, 19 червня

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві

Просто купити зарядну станцію - добре рішення. Але в разі блекаутів цього замало. Треба знати, де в разі потреби їх відремонтувати, швидко та не за всі гроші світу.

Редакція 44.ua вже знає, що вам підказати. Ловіть топ-п'ятірку!

Krempo Service

Що ж, почнемо. Першим у списку йде сервіс, який готовий поручитись за якість запчастин (офіційний партнер бренду EcoFlow). Ремонтом займається по будь-яких питаннях – від робота-пилососа до парогенератора.

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві, фото-1, Фото: ZDNet

Фото: ZDNet

Ремонт зарядної станції у Krempo Service коштує… Ну, якщо округлити, то від 600 грн. Ще близько 300 гре доведеться платити за перевезення техніки, особливо якщо ви живете доволі далеко. Але ж це краще, ніж щоразу купувати нову станцію, чи не так?

Контакти: +38(067)6936089.

Skeleton Service

Тут вас приємно здивують списком брендів зарядних станцій, за які беруться майстри. Підозрюємо, що такої кількості найменувань ви навіть не чули - навіть ми були вражені. Якщо замовите ремонт у Skeleton, розкажіть потім у коментарях про якість. Дуже цікаво.

Сам ремонт починається від 1080 грн (наприклад, замінити у станції інвертор). Діагностика коштує дешевше. Але ми свідомо її не оцінюємо, аби потім у вас не було занижених очікувань щодо суми.

Контакти: +38(098)2051212.

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві, фото-2, Фото: Choice

Фото: Choice

TGC

На сайті описано стільки варіантів пошкоджень зарядних станцій, що сам по собі візит знімає багато питань. Наприклад, саме тут ми дізнались, що заміна екрану в станції може коштувати дорожче за більш серйозні, здавалося б, травми.

Ремонтні послуги на цьому сайті починаються від 2500 грн. Діагностика, знову ж, буде дешевша - але давайте налаштовуватись всерйоз, що після неї станція не одужає. Це як дізнатись діагноз у лікаря, але не лікуватись.

Контакти: +38(096)3114411.

iProFix

Ці майстри поремонтують вам зарядні станції від брендів EcoFlow, Bluetti, Zendure, Jackery, Allpowers чи FlashFish. Ціну своїх ремонтних робіт хитруни не кажуть наперед, а ось діагностика у них точно коштує 800 грн.

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві, фото-3, Фото: Southwire

Фото: Southwire

До речі, це сервіс в Оболонському районі столиці. Кому там найближче - знайте, тепер можна не стояти в заторах на Гаванському!

Контакти: +38(080)0338412.

KomPom

На жаль, тут із зарядних станцій ремонтують лише пристрої від Bluetti (інших згадок на сайті ми не знайшли). Можливо, краще уточнити свій запит по телефону, номер ми нижче залишимо.

Ремонт обійдеться від 1,65 тис. грн та вище. Це так звана перша категорія, всього майстри розбивають їх на дві групи. Як ви зрозуміли, ми назвали більш дешеву. Але памʼятайте: якщо вийде надто дорого, краще все ж купити нову зарядну станцію.

Купили EcoFlow, а воно як… ТОП-5 фірм, що ремонтують зарядні станції в Києві, фото-4, Фото: Xtorm

Фото: Xtorm

Контакти: +38(068)4657353.

Нагадаємо, раніше ми писали про місцевих провайдерів у Києві, які мають резервне живлення.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Київщина #топ #електроенергія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...