• Головна
  • У Києві спіймали рецидивіста, який напав на дівчину посеред білого дня, – ФОТО
12:38, 18 червня

У Києві спіймали рецидивіста, який напав на дівчину посеред білого дня, – ФОТО

У Києві спіймали рецидивіста, який напав на дівчину посеред білого дня, – ФОТО

У Києві чоловік серед білого дня силоміць відібрав сумку з грошима у киянки та втік.Грабіжника з багатим кримінальним минулим розшукали та затримали. Тепер йому загрожує до 10 років тюрми.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

У Києві затримали грабіжника

Як розповіли у поліції Києва, до правоохоронців звернулась 24-річна киянка, яка повідомила що на вулиці у Солом’янському районі невідомий вихопив у неї сумку з мобільним телефоном і п’ятьма тисячами гривень та втік.

Оперативники впродовж двох годин розшукали грабіжника. Ним виявився 34-річний уродженець Київщини, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

У Києві затримали грабіжника, Фото: Поліція Києва

У Києві затримали грабіжника, Фото: Поліція Києва

Йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу — грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Чоловіку загрожує від семи до 10 років тюрми. А поки що Солом’янський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід: тримання під вартою.

Крім того, раніше ми розповідали про те, що поліцейські у Києві протягом доби затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку. Інцидент трапився в Шевченківському районі міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #крадіжка #кримінал #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...