• Головна
  • Погрожував та ображав: у Києві водій вигнав із маршрутки юнака, який мав пільгове посвідчення, – ФОТО
10:29, 18 червня

Погрожував та ображав: у Києві водій вигнав із маршрутки юнака, який мав пільгове посвідчення, – ФОТО

Погрожував та ображав: у Києві водій вигнав із маршрутки юнака, який мав пільгове посвідчення, – ФОТО

У неділю, 16 червня, у Києві спалахнув конфлікт між водієм одного із маршрутних таксі та пасажиром. В результаті водій вигнав із маршрутки юнака, який мав при собі посвідчення багатодітної родини.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Правоохоронці зауважили, що про інцидент їм стало відомо з соціальних мереж. Зокрема, в одному із Telegram-каналів було оприлюднене відео, де водій столичного маршрутного таксі виганяє пільговика, не даючи можливості проїзду.

У Києві стався конфлікт між водієм маршрутки та пільговиком, Фото: Поліція Києва

У Києві стався конфлікт між водієм маршрутки та пільговиком, Фото: Поліція Києва

Під час подальшої перевірки дільничні офіцери поліції з’ясували, що 18-річний юнак зайшов до столичного маршрутного таксі та пред’явив водію посвідчення дитини з багатодітної сім’ї. Згідно із нормами чинного законодавства, вказаний пільговий документ надає його власнику можливість безкоштовного проїзду у громадському транспорті до закінчення закладу освіти, — йдеться у повідомленні.

Однак водій відмовив пасажиру у перевезенні, навіть попри порожні місця в салоні. До того ж під час конфлікту 54-річний водій почав погрожувати молодику та обіцяв "зробити з нього інваліда".

Поліцейські склали на порушника адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Чоловік свою провину визнав. Йому загрожує штраф або громадські чи виправні роботи, або адміністративний арешт до 15 діб.

Також ми писали про те, що на Київщині водій та пасажир позашляховика Toyota вчинили сварку з жінкою та її чоловіком. У результаті конфлікту один з чоловіків вдарив жінку і погрожували присутнім пістолетом та ножем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пасажир #водій #маршрутка #конфлікт #пільговик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...