• Головна
  • DK Beauty Clinic: широкий спектр послуг по догляду за обличчям та тілом
Новини компаній
18:57, 13 червня

DK Beauty Clinic: широкий спектр послуг по догляду за обличчям та тілом

Новини компаній

Догляд за обличчям і тілом виходить за рамки просто гарного вигляду. Якісні процедури повинні здійснюватися регулярно за допомогою фахівців.  вони про те, щоб почуватися добре та розвивати себе всередині та зовні. Клініка краси DK Beauty Clinic надає широкий спектр послуг для вирішення різноманітних косметичних, дерматологічних і трихологічних проблем. Фахівці використовують найсучасніші технології та методики для досягнення ефективних результатів.

Важливість догляду за обличчям та тілом

Дерматовенеролог Наталія Коваль є головним лікарем та засновницею компанії DK Beauty Clinic. Це фахівець з 20-річним досвідом у сфері бюті-практики. Експерт вважає, що професійний догляд за обличчям і тілом – це піклування про здоров’я, впевненість і загальне самопочуття в довготривалій перспективі.

Правильний догляд за шкірою потребує регулярного очищення, зволоження та захисту від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. Правильний догляд за собою може мати значний вплив на психічне самопочуття. Приділення часу на дбайливе ставлення до свого тіла – це особлива форма любові до себе та розслаблення. Воно сприяє зменшенню стресу та позитивній самооцінці.

Компанія DK Beauty Clinic  та її засновниця гарантують високий рівень обслуговування своїх клієнтів. Вони гарантовано отримають підвищення впевненості, гідну профілактику проблем зі шкірою та ефективні переваги проти старіння. Вибір цієї клініки краси свідчить надання пріоритету здоров’ю та добробуту, що може надихнути інших робити те саме.

Як визначитись з б'юті-процедурами для тіла

Вибір косметичних процедур для тіла передбачає врахування особистих цілей, уподобань і проблем. Уважно подивіться на своє тіло та визначте області, якими не зовсім задоволені, або які потребують вдосконалення. З целюлітом, надлишком жиру, в’ялою шкірою, розтяжками або небажаним волоссям допоможуть впоратися професійні засоби. Їх можна придбати в інтернет-магазині DK Beauty Clinic.

Фахівці зважать на проблеми клієнта і порадять особливі косметичні товари для індивідуального догляду. В каталозі є продукти таких відомих та перевірених брендів: REJURAN, INSTYTUTUM, REVITALASH, RETIX.C, LA SULTANE DE SABA, ORISING, ISCLINICAL.

Які послуги пропонує DK Beauty Clinic

Компанія DK Beauty Clinic пропонує широкий спектр послуг краси та здоровя:

-  Апаратне лікування: лазерна епіляція та омолодження шкіри, усунення недоліків шкіри, радіочастотна підтяжка шкіри та кріотерапія.

-  Ін'єкційне лікування: ін’єкції ботоксу та диспорту, дермальні наповнювачі, терапія збагаченою тромбоцитами плазмою.

-  Естетична косметологія: хімічний пілінг, мікродермабразія, мікронідлінг.

-  Дерматологічні послуги: скринінг на рак шкіри, лікування акне, екземи та псоріазу.

-  Трихологічні послуги: лікування випадіння волосся та шкіри голови.

Для консультації та запису на процедури можна скористатися контактноюінформацією. DK Beauty Clinic знаходиться у Києві за адресою: Подільский район, вул. Олександра Олеся, 4б (ЖК Варшавський). Можна звязатись з менеджером онлайн, або за номером телефону: +38 (067) 874 11 60Графік роботи закладу: Пн - Вс: 10:00 - 20:00.

Джерело: https://dk-beauty-clinic.com.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...