• Головна
  • Благодійний фонд "Мрію жити" провів благодійний проект Mama Special 2024
Новини компаній
13:00, 4 червня

Благодійний фонд "Мрію жити" провів благодійний проект Mama Special 2024

Новини компаній

Благодійний фонд "Мрію жити" з гордістю оголошує про успішне проведення благодійного проекту Mama Special 2024. Ця соціальна ініціатива, започаткована у 2021 році, спрямована на підтримку та нагородження героїчних матерів, які виховують дітей з інвалідністю. Проект також має на меті привернути увагу до проблем, пов'язаних з інвалідністю та жіночою стійкістю, і створити спільноту, де жінки можуть отримати необхідну підтримку.

29 травня 2024 року, 16:00 в Neopolis indoor themepark ТРЦ Respublika Park, Благодійний фонд «Мрію жити» організовує неймовірний урочистий захід Mama Special, на честь мам, які виховують дітей з інвалідністю.

Для дітей була організована окрема розважальна програма з аніматорами, іграми та майстер-класами. Кожна дитина отримала безліч подарунків, що зробило свято ще більш яскравим та незабутнім.

Головною родзинкою свята стали fashion-покази, де матері мали можливість відчути себе справжніми зірками подіуму. Вечір завершився урочистою Церемонією нагородження, де кожен учасник отримав диплом, іменну статуетку та цінні подарунки.

Окремо для мам була організована велика концертна програма за участю зірок української естради, що додало події особливої урочистості та емоційної насиченості.

Захід відвідали відомі особистості з різних сфер: політики, бізнесмени, меценати, партнери, громадські діячі, журналісти та фотографи. Їхня присутність та підтримка підкреслили важливість і значущість цього заходу.

Благодійний фонд "Мрію жити", заснований у 2014 році, є некомерційною організацією, яка займається наданням соціально-фінансової допомоги дітям з інвалідністю, зокрема з ДЦП. Фонд активно працює над вирішенням проблем цих дітей та допомагає у відновленні їхнього здоров'я.

Ми висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до організації заходу Mama Special 2024, відвідав його, підтримав нас морально та фінансово. Разом ми робимо світ кращим і наближаємося до мрії, де кожен, хто потребує допомоги, зможе отримати її без зволікань.

Дякуємо за вашу підтримку та участь. Разом ми здійснюємо мрії!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#благодійні заходи для мам #БФ Мрію жити #Mama Special 2024
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...